ik wou een spel via Steam kopen en wou via Ideal betalen, na alles keurig netjes ingevuld te hebben en de bestelling voltooid te hebben, lees verder:?

ik wou een spel via Steam kopen en wou via Ideal betalen, na alles keurig netjes ingevuld te hebben en de bestelling voltooid te hebben klik ik op de knop terug naar winkel, dan zegt steam dat hij even moet laden, en dan staat er in het steam venster; betaling mislukt, neem contact op met steam support, wat kan ik nu het beste doen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Contact opnemen met Steam Support?

Zoals de vorige inzender al schreef: 'contact opnemen met Steam Support'. Ik zou echter wél eerst controleren of er daadwerkelijk geen betaling heeft plaatsgevonden. Raadpleeg hiervoor binnen enkele dagen je (elektronische) bankafschrift. Die iDEAL-betalingen zijn namelijk snel zichtbaar. Als het goed is, heb je overigens een tussenscherm van de bank gehad met de mogelijkheid om een e-mailbevestiging naar je e-mail te laten sturen. Als je dat scherm ook niet gehad hebt, is er (inderdaad) vermoedelijk iets fout gegaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100