hoe kan ik een spel voor de ds op een r4kaart zetten?

heb het spel officieel gekocht en heb een r4 kaartje met veel meer spellen, nu wil ik het spel dat ik gekocht heb op de r4 kaart hebben dan hoef ik niet elke keer te wisselen van kaart, en hoef ik maar 1 kaart in de ds console te houden..
ik heb het spel dus gekocht dus qua backup en kopieren mag ik dat doen? hou het spel wel voor mezelf maar die kleine kaartjes raak je zo kwijt. dus wil 1 kaart waar ik alle gekochte spellen op kan zetten.. hoe krijg ik dan het spel op de r4kaart?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het makkelijkst is om je gekochte spel ook te *kuch*downloaden*kuch* en dan gewoon op het sd-kaartje dat in je R4-kaart zit zettten.

kijkj anders eens hier, vind je de nodige tuts om backup/ kopie te maken, of om spel te trimmen enz... http://downloadtutorial.nl/nintendo-ds

Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar het is wel vrij ingewikkeld .. Als je zin hebt in een uitdaging staat in deze link stap voor stap hoe je een eigen 'dump' kunt maken van je gekochte spel, zodat je de ROM file op je DS flash kaart kunt zetten.

Bronnen:
http://faq.monroeworld.com/index.php?actio...

Het is vrijwel moeilijk, als je geen plug-in hebt voor je losse spel die moet je ergens kopen of je download het spel gewoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100