Call of Duty: Wat is het verschil tussen quickscoping en hardscoping?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij schietspellen niet alleen Call of Duty hanteren ze wat sniper termen: Quickscoopen : Snel scoopen ( Heel erg snel inzoomen , schieten , uitzoomen ) Hardscoping : Geconcentreerd scopen ( Langzaam goed aimen ) Prescooping : Ingezoomd aimen op een bepaald punt en wachten tot een enemy in beeld komt en dan gelijk schieten. Toegevoegd na 2 minuten: Noscopen : Zonder in te zoomen schieten ( meestal als de enemy erg dicht bij je is )

Bij quickscope druk je heel even de richtknop in en bij hardscope ga je echt liggen op een sniper plek bijv. Toegevoegd na 51 seconden: Je drukt de knop dan ff in en schiet dan.

quickscopen (snel scoping) is eigelijk gewoon heel snel mikken en dan een kill maken. en Hard scopen, is gewoon heel lang mikken, en als er iemand komt een kill maken

Quick scopen is als je minder dan 1 seconden inzoomt met een sniper zoom je langer in is het een hardscope

Quickscopen: Als je heel snel inzoomt en dan meteen schiet. Het is wel de kunst om precies als je het vizier ziet te schieten. Wacht je iets te lang is het al een hardscope. En schiet je al voor je hebt ingezoomed is het een no-scope. Hardscope: Is gewoon terwijl je ingezoomed bent schieten. http://www.youtube.com/watch?v=ZF1LYKSQdxE Dit is een goed voorbeeld. Zijn 1ste kill is een hardscope. Alhoewel ie nog redelijk snel was. Meteen erna zijn 2de kill is een no-scope. Zijn 3de was een quickscope. Toegevoegd na 1 minuut: Ik zit nu een beetje te twijfelen over de eerste aangezien het eigenlijk een dragscope was maargoed. Hardscope is gewoon ingezoomed iemand killen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100