Kan de Ps vita op mijn Internet?

Ik heb de psp en de Nds en de ps3 en de wii, alleen de handhelds kunnen niet op mijn internet, en ik ben bang dat de ps vita er ook niet op kan, mijn internet soort is of beveiliging is: Wpa-psk2.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ook een psp en die kan gewoon op internet. Een ps vita kan dat ook. Ga naar netwerkinstellingen en dan naar instellingen internetverbinding en dan kan je gewoon verbinding maken. Je hebt het over wpa, dat houdt in dat je een wachtwoord nodig hebt, dat moet je gewoon aan je ouders vragen.

Mijn (oude) Nintendo DS Lite wil ook niet op ons internet hier, maar mijn Ps Vita doet dat wel. Waarschijnlijk ligt dit aan het type beveiliging van je internet. De Nintendo DS Lite ondersteunt vrij weinig qua wi-fi. Ik weet niet precies hoe het zit, maar ik weet wel dat de Vita meer mogelijkheden heeft voor Wi-fi dan de DS Lite. Als je smartphone (of die van iemand anders) op je wi-fi wil, dan wil de Ps Vita dat ook zeker! Toegevoegd na 1 minuut: De eerste Nintendo DS en PSP zijn al vrij oud, die ondersteunen waarschijnlijk het type beveiliging niet. Maar wees niet bang, de Vita is nieuw en ondersteunt alles wat een smartphone ook ondersteunt aan wi-fi!

Bronnen:
Mijn ervaring, en mijn Playstation Vita (:

Verbinding met internet via deze vorm van beveiligen is gewoon mogelijk. Ik gebruik exact hetzelfde type beveiliging omdat deze als meest veilig werd beschouwd en kan er gewoon mee verbinden met mijn PS Vita.

Bronnen:
http://www.playstation-vita.nl/

Inderdaad WPA2 word niet ondersteund door PSP en NDS. Wel door de WII en de PS3 . en ook door de Vita. Dus om je vrag te beantwoorden, JA de PS Vita kan op jou type internet verbinding aangesloten worden zonder problemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100