hoe kun je nieuwe woorden aanmelden bij wordfeud?

Wordfeud is zeker niet up to date. Woorden die we niet kennen gaan soms door en alledaagse woorden die kent ie niet.. waar kunnen we onze nieuwe woorden updates naartoe sturen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wordfeud maakt gebruik van een aangepaste versie van de woordenlijst 2.10 van OpenTaal. Daarnaast zijn er aan de hand van de regels van de Nederlandse Scrabblebond zoveel mogelijk fouten uit de Wordfeud woordenlijst gefilterd. De makers van Wordfeud zijn echter niet Nederlands en hoezeer er ook op wordt gefocused Wordfeud zo foutloos mogelijk te houden, er zullen achter aparte woorden in de lijst aanwezig zijn. Ga er dus niet blind van uit dat alleen woorden die in de Van Dale staan mogelijk zijn bij Wordfeud, maar maak hier gebruik van! http://www.opentaal.org/opentaal hier kan je, je mening/ suggesties naar toe sturen.

Persoonlijk kun je dus woorden (in tegenstelling tot bv. je T9-woordenboek) niet toevoegen aan een "lijstje" binnen wordfeud. Dit zou natuurlijk wel fijn zijn, aangezien er natuurlijk veel (Nederlandse) woorden niet worden herkent. Echter bedenk ook dat er op deze manier erg veel "fraude" zou kunnen worden gepleegd. Als iedereen maar woorden kan toevoegen, is elk woord correct en is het spel dus niet meer interessant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100