Een leuk Pc-spel voor een kereltje van 9?

Wie weet er leuke Pc-spellen voor een kereltje van 9? Het leukste vindt-ie zoiets als Machinarium, of spelletjes die technisch inzicht vereisen. Het moet wel een beetje onschuldig zijn natuurlijk. Hij vindt spelletjes van Zylom niet leuk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Sims daar heb je technisch inzicht voor nodig

minecraft en dan peaceful zonder zombie's en etc is hartstikke leuk!

Freddi Fish! Dan ben je een geel visje met een groen vissevriendje en dan moet je zoektochten doen door op verschillende dingen in de omgeving te klikken. Wauw, wat ben ik verslaafd geweest aan die spellen! Toegevoegd na 1 uur: De spellen van Freddi Fish zijn overigens gewoon in het Nederlands verkijgbaar! Dus maak je geen zorgen over het Engels. Op het filmpje kan je zien hoe het is :)

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=TgAlhT6KunY

probeer "Age of Mythology". je zult hem wel moeten helpen met het engels in het spel, maar het vergt enorm veel strategie.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=b5gUGv2EuT4

nou ik ken wel een leuk spelletje en ik ben ook negen spele.nl een leuk,cool,technisch spel en het heet planten tegen zombies (je krijgt er geen nacht merries van) van svg03

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=9dUug-syUDA

Rollercoaster Tycoon, Zoo tycoon, the Sims, Worms

Empire Earth, Rome: Total War en Settlers. Er wordt wel in gevochten, maar in de vorm van veldslagen. Vooral Empire Earth 2 is een aanrader. Toegevoegd na 51 seconden: Ik speelde deze spellen ongeveer toen ik 9 was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100