Ik heb een probleem met Battlefield: Bad Company 2 (Vietnam). Als ik in de multiplayer aan het spelen ben, freezet de game vaak.

De freezes gebeuren alleen in multiplayer. Het scherm blijft dan staan en het geluid blijft hangen (tik in een plaat effect voor de oude garde). Soms krijg ik er een BSOD bij. Het enige dat kan is mn pc rebooten, verder werkt er niks meer. Het heeft wel iets met mijn videokaart te maken volgens mij (ATI 3870x2), er zijn meer mensen die daar problemen mee hebben. Verder voldoet mn pc aan de specs. Ik heb heel wat forums afgespeurd, maar geen resultaat. Heeft iemand enig idee hoe dit te fixen of dat DICE met een patch bezig is?
Ohja, het probleem doet zich bijna altijd na ongeveer 45 minuten voor.
Alvast bedankt.

Toegevoegd na 12 minuten:
edit: probleem is alleen in multiplayer, singleplayer draait probleemloos. Videokaart wordt ook niet belachelijk warm.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan je de temperatuur van je graph kaart monitoren en zo ja, doe dat eens. De meeste kaarten gaan qua temp over de top, een extra koeling of firmware upgrade kan evenwel uitsluitsel bieden. Je kan ook kiezen voor een lagere resolutie of kwaliteit.

Probeer de nieuwe drivers van je videokaart te downloaden. Dit wilt nog wel eens helpen tegen het bevriezen van je scherm. Ook brengen makers van de games regelmatig patches uit, welke er voor zorgen dat dit soort "bugges" niet meer voor komen. Ik had dit bij CoD - Black Ops. Ondertussen heb ik mijn videodriver geupdate en is er ook nog eens een patch uitgekomen en heb ik er eigenlijk geen problemen meer mee.

Installeren deinstalleren, de firewall settings controleren, heb je wel goed internet?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100