Waar kan je meer nintendo ds spellen zien dan op bol.com of op nintendo.nl?

Ik zoek al heel lang spelletjes voor de nintendo ds, maar ik kan ze alleen als ik op google zoek op bol.com en op nintendo.nl terecht.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je bedoelt met videofragment. Die kun je nergens anders zien op internet.Je kunt wel naar de winkel gaan waar ze ze verkopen.

Op de site ''www.rosmite.net'' kan je na registratie alle DS spellen die je wilt kosteloos downloaden. Je moet dan wel in het bezit zijn van een ACE-kaartje. Die kan je volgens mij in een elektronicazaak kopen voor 50 euro. Ook heb je dan een Micro-SD kaartje nodig, maar die zijn niet duur. Als je toch liever originele spellen koopt moet je eens op de website van E-Plaza kijken. Daar kan je ook spellen bestellen.

Hier vind je er ook heel wat: http://www.bartsmit.com/nintendo-ds/overzicht-games

Bronnen:
http://www.bartsmit.com/nintendo-ds/overzi...

Ik denk dat je ook veel geluk zal hebben op een site van een gameshop bij jullie in de buurt. www.gameshoptwente.nl zit bij ons, miss woon je ook in de buurt.

Als je goedkope spellen wilt kan je terecht bij: marktplaats.nl ebay.com

je kan het beste een r4 kaart zoeken op marktplaats.nl en een download programma opzoeken dat kost niet zoveel geld. maar als je echtte games wit kan je ze online op bartsmit.nl bestellen

Bronnen:
www.bartsmit.nl
www.marktplaats.nl

je kan naar rom-freaks dat is een site waar je gratis mag downloaden. http://www.rom-freaks.net/ Toegevoegd na 39 seconden: je hebt wel een r4 nodig

www.google.nl www.marktplaats.nl www.bol.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100