Ik voel veel sferen op verschillende plekken (zie uitleg)

Als ik bijvoorbeeld met iemand samen (of alleen) langs een spoorweg loop, voel ik direct de sfeer die er hangt of gehangen heeft. Ik voel bijvoorbeeld eenzaamheid, omdat er misschien iemand heeft gestaan die zich erg eenzaam heeft gevoeld. Als ik ergens op een terrasje zit in de zon met veel andere mensen om me heen, lijk ik hun emoties wel te kunnen "voelen". Niet van allemaal apart, maar meer als één soort emotie die dan over mij neerkomt. Ook in de kerk lijk ik de gevoelens van mensen die er zijn geweest sterk aan te voelen. Op alle plekken waar ik kom, voel ik wel een andere sfeer aan. Wat kan dit zijn? Is hier een naam voor en hoe kan ik ermee omgaan? Ik heb er niet zozeer problemen mee, maar ik zou er graag meer over weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk ben je hypersensitief. Kijk eens op http://www.hypersensitief.nl/ en http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoogsensitief_persoon Kijk eens of je jezelf hierin herkent. Bij de bieb hebben ze vaak boeken die hier ook over gaan. Ik heb er zelf ook een in de kast. Je kan ook even in de winkel bladeren als je het niet zeker weet of geen boek wilt aanschaffen. Herken je jezelf hier niet in zou je misschien in de hogere sferen kunnen gaan denken, maar uit jou beschrijving denk ik eerder dat je erg sensitief zou kunnen zijn. Ik weet dat het erg stressvol kan zijn... succes! Toegevoegd na 3 minuten: Trouwens! ik las net over het "iets voelen" Daar heb ik ook heel mijn leven last van gehad. Ik ben er echter sinds een paar maanden achter dat dit voornamelijk "stressplekken" zijn. Dus plekken waar mensen veel stress ervaren. Mijn vriend bijvoorbeeld heeft een gang waar al zijn kamers op uitkomen, daar rent hij s'ochtends dus continue doorheen als hij te laat komt. (vol stress dus) En dat is een van de plekken waar ik in zijn huis die "iets" voel. Dat kan dus ook heel goed zijn dat jij dat ook hebt! (ik sluit geesten nooit uit, maar persoonlijk vind ik ze te creepy, dus ik zie en voel ze liever niet :p)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoogsensitief_persoon
http://www.hypersensitief.nl/

ja dat heet t 6e zintuig je voelt dat er in t verleden dingen zijn gebeurt. je zou hiervoor eens een medium kunnen raadplegen Toegevoegd na 8 minuten: kijk even dit

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=u2sDw-XBuKc

Je bent uiterst sensitief, d.w.z. zeer gevoelig voor alle soorten indrukken. Of die indrukken bestaan, of dat jij ze destilleert uit je gedachten is een 2e.

Je bent een zeer gevoelig persoon door dit soort signalen op te pikken. Waarschijnlijk ben je een nieuwe tijdskind met een sterk innerlijk weten, en een diep rechtvaardigheidsgevoel. Je kiest voor het heldere en zuivere, wat zich langzaam aan je openbaart. In jouw wereld is geen plaats voor onechtheid en nep. Je verbaast mensen door je wijsheid en kennis. Gebruik je gave op een positieve manier, om een ander te helpen, en licht te brengen in deze donkere wereld. Blijf ook dicht bij jezelf, zodat je jezelf niet verliest in een ander zijn problemen.

Je bent niet de enige hoor. Er zijn er velen. De term die jij zoekt is waarschijnlijk HSP, of nieuwetijdskind. Ik weet niet hoe oud je bent, de tijd is je beste leermeester. Begin eens op internet te zoeken naar deze termen en je zult veel kunnen herkennen. Ik vermoed dat je ook op GV diezelfde emoties kunt voelen bij een persoon.

Beste, Volgens wat ik uit de uitleg kan opmaken, heb je aanleg voor het mediumschap, dingen kunnen ervaren het zij zaken of aanvoelen van personen of zelfs de emoties kunnen waarnemen. Dit komt voor bij slechts een klein percentage van de bevolking, dit noemt men ook hoog sensitief aanvoelen, zoiets als een zesde zintuig ! Dit is een biezondere gave, waarmee je voorzichtig dient mee om te gaan ! Hierbijgevoegd vind je enkele linken ivm dit onderwerp ! Veel sukses gewenst ! Karel8158

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100