Als spirituele gidsen de toekomst kunnen voorspellen, weet een medium of paragnost die in contact staat met een gids wanneer hij dan zal sterven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. De dag ervoor gaan ze zelf al in hun graf liggen, dat bespaart uitvaartkosten.

Het antwoord zit al in de vraag. Nee, natuurlijk kunnen ze niks voorspellen, dus ook dat niet. Van zichzelf niet, en al helemaal niet van een ander.

Ja en dat niet alleen ze zullen ook altijd gefortuneerd sterven,omdat ze al diverse malen de voetbalpool hebben gewonnen,doordat ze de uitslagen feilloos wisten te voorspellen.

Als spirituele gidsen de toekomst konden voorspellen, dan waren ze al lang door de mand gevallen (want gigantisch rijk) omdat ze immers weddenschappen, loterijen en dergelijke konden voorspellen. Je kunt voorspellen of je kunt 't niet - en dan ook wanneer je zult overlijden. Maar het is natuurlijk de grootst mogelijke kolder. Ik durf wel een voorspelling te doen: er zullen (helaas) altijd goedgelovigen blijven die in zulke (wel dan niet bewuste) zwendelarij zullen blijven geloven. Het betreft altijd mensen die niet echt in wetenschap zijn geïnteresseerd.

Na alle antwoorden hierboven zal ik toch mijn mening verkondigen. Ja, zij kunnen inderdaad zien wanneer iemand zal sterven. Toch zullen zij die kennis nooit delen, omdat zij ook weten dat die blik een enorme grote verantwoordelijkheid geeft. Wat absoluut uit den boze is om de maatschappij zodanig te ontwrichten dat de boodschap zelf al iemand helemaal kan vernietigen. Diegene die te horen krijgt dat hij dood zal gaan, gaat helemaal ten onder. Zal de zin in het leven verliezen en daarmee is de boodschap zelf erger dan het doodgaan zelf. Net zo min als dat een miljoen zou willen winnen/verdienen. Het verstoord het verloop der zaken. De verantwoordelijkheid is groot.

ze kunnen in "het zesde zintuig" al niet voorspellen of ze winnen of verliezen (of ze kunnen heel goed acteren dat ze in verrast zijn over de uitslag. EEn overlijdensdatum is dus helemaal te hoog gegrepen

Er bestaat geen toekomst wat vastligt. Door menselijke actie, denk aan de vrije wil, kan de toekomst zo weer veranderen. Dus kan een medium nooit precies de toekomst voorspellen, omdat door menselijk ingrijpen dit drastisch kan gaan veranderen. Ook je eigen dood zul je kunnen beinvloeden, door je levensstijl. Als je besluit om veel alcohol te gaan drinken, zal je leven aanmerkelijk in korten.

En omdat ze dat nu over hun zelf niet kunnen zeggen is het bewijs dat het allemaal onzin is. Een medium bestaat niet en voorspellers dus ook niet.

Wie zegt dat die gidsen de toekomst voorspellen? Je gids of beschermengel, stuurt je door het leven heen, beschermt je waar nodig en indien nodig. Hij geeft je informatie via je eigen gedachten, maar gaat geen toekomst voorspellen. Ook niet bij een medium. Wel is het soms mogelijk voor een medium om informatie te verkrijgen over de gezondheid van de ander, of zelfs hoe oud hij of zij zou worden, dit laatse zal hij echter nooit zeggen, maar is alleen voor hem zelf, ter informatie om een juist advies te geven, of om de situatie goed in te schatten.

Als iemand de echte kennis bezit om vanuit onze werkelikheid in de toekomst te kijken dan moet het ook iemand zijn die de wijsheid en enorme discipline heeft om zijn geest te trainen tot een zeer hoge niveau met als doel de punt te bereiken waarin verleden, heden en toekomst bij elkaar komen. Mensen die zo'n hoogte hebben bereikt zullen nooit bemoeien met de orde van de universum. Meestal hebben ze een kleine glimlach en geen behoefte aan de winnende lot nummers. Er zijn ook mensen die een bepalde talent of gevoeligheid hebben waardoor ze kunnen communiceren met iets in de spiritueel wereld, het probleem is dat je kan niet weten met wat ze communiceren en of de informatie die ze door krijgen juist is.

Ik beantwoord deze vraag met een tegenvraag. Welke wijsheid zou men ervaren als men weet wanneer men sterft? De toekomst voorspellen, naar mijn inziens zou het mogelijk zijn, afhankelijk van de interpretabele variabele. Een olifant weet wanneer hij sterft, de natuur zwijgt als moeder aarde wil gaan spreken (bijv. bij een aardbeving). Een merkbare verandering dus, alleen hoe dat zit bij mensen, dat kun je pas vertellen als je het ervaart.

Wat heeft het voor nut om te weten wanneer je sterft, leef elke dag alsof het je laatste is!

Ja, dat komt voor. Zowel de eigen dood, als van een ander. Het is niet zo dat als je een medium bent, je ook automatisch van alles weet, zoals je eigen sterfdatum etc... Het ene medium is ook het ander niet. Heb je wel eens twee zangeressen (hetzelfde talent) hetzelfde stemgeluid zien produceren? Zo werkt het ook met het talent dat je het 'mediumschap' zou kunnen noemen. Ik heb nog geen twee mediums op exact dezelfde wijze aan het werk gezien. Dat maakt het toch weer heel persoonlijk. Lottogetallen e.d. dat is onmogelijk te voorspellen. Die ballen vallen gewoon, daar is niets voorspelbaars aan. Overigens; een medium die voorspelt dat je hoop moet houden, want dit of dat, zou ik ook direct afwijzen. Een medium die hoop geeft, in plaats van afneemt, is niet bezig met zijn werk, die is vriendjes aan het maken.

Het enige wat vast staat is je geboorte dag en je sterfdag, verder zijn er wel bepaalde punten die op je pad komen. President Abraham Lincoln voorspelde zijn sterfdag. Tien dagen voor dat hij vermoord werd zag hij zijn dood door middel van een voorspellende droom, hij vertelde dit tegen een paar medewerkers, en zijn lijfwacht had hem gesmeekt om niet in het openbaar te verschijnen. Lincoln zei Goodbye en zo nam hij afscheid van zijn lijfwacht. En daarna werd hij dus vermoord precies zo als hij het voorspeld had. Voor de mensen klinkt sterven afschuwelijk, maar voor de geesenwereld is het een wedergeboorte.

Bronnen:
Para Astro juni 2010 maandblad voor...

Er is geen toekomst, er is alleen het nu. ;-) Maar goed, even niet filosofisch: Iedereen kan de toekomst voorspellen. Of je voorspelling uitkomt is een 2e, maar staat verder volledig los van vooruit in de tijd kunnen kijken en heeft meer te maken met kansberekening, mensenkennis en een mespuntje misleiding als nodig. Eventuele bullshit naar smaak toevoegen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100