Hoe groot of Klein is de kans dat men zijn tweelingziel ontmoet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nul, want tweelingzielen bestaan niet. Mocht er op de een of andere manier wel iets dergelijks zijn en is er ergens op de hele wereld in eender welke tijd een helft van jou ziel te vinden (en zelfs eeneiige meerlingen hjebbe ieder hun 'eigen', want een ziel is niet los te maken van je brein / hersens / persoonlijkheid) dan is de kans dat je hem of haar tret dus vrijwel nihil. Als je echter in dergelijke....dingen gelooft, is de kans dat jij iemand tegenkomt waarvan je dénkt of wilt geloven dat het je tweelingziel is natuurlijk wel heel groot, vooral als de persoon in kwestie hetzelfde gedachtegoed deelt. Maar je bent en blijft echt allebei je eigen persoontje, leuk of niet.

De kans is niet groot, naar niet nul... Als je die gevonden hebt dan weet je dat wederzijds... Dat is het bewijs...

Een ziel is als een wind, alleen hij stinkt niet zo…. Maar nu serieus: de ziel bestaat niet, het is een uitvinding van de mens. Dus ook een tweelingziel bestaat niet. Zelfs in het boek koningen in de bijbel wordt het bestaan van het leven hierna ontkent en dan is er ook geen plaats voor een ziel, tenzij je in reïncarnatie gelooft. Daar zijn mijn duimen te klein voor (en ik ben het duimzuigen ontgroeid), dan moet je naar anderen luisteren.

Dat kan, maar een romantische liefde hoeft niet noodzakelijk de Liefde voor en vooral: van altijd te zijn. Zielemaatjes zijn, zo wordt gezegd, niet noodzakelijk zielen die in een liefdesrelatie met elkaar verbonden hoeven zijn. Het zijn zielen die de ene na de andere incarnatie op de één of andere manier met elkaar verbonden zijn, als ouders en kinderen, leraren en leerlingen, collega's, vrienden. Je hebt vast wel eens, in allerlei omstandigheden, als je iemand ontmoette, het gevoel gehad dat je die persoon al veel langer kende, zelfs als je hem of haar voor de eerst keer zag. Iets vertrouwds, iets van herkenning. Het zijn mensen van wie we keer op keer iets leerden en leren en die iets van ons leerden en leren. Lang niet altijd via de weg van de minste weerstand! Zielmaatjes!

Bronnen:
http://www.innerned.org/tweelingzielen.html

100%. Als je het hebt over een tweelingziel, dan heb je het ook over de ziel. Een ziel leeft vele levens hier op aarde. Hiernaast is de kans ook groot dat je ziel zich splitst wanneer hij tussen twee levens is (dit gebeurt volgens mij niet altijd). Die 100% is gebaseerd op alle leven die een ziel beleeft en dus ook meerdere tweelingzielen heeft.

Het is een ingewikkelde kwestie. Als je een soulmate ontmoet als partner dan wordt je klenste cirkel gesloten en heb je een goed leven. Toegevoegd na 33 seconden: kleinste

Bij ieder mens zit de tweelingziel achter zijn lurven en als die een keer openscheurt kan het zijn,dat de ziel ontsnapt. De kans dat hij dan een gelijkgestemde ontmoet is ±42 pro mille en da's niet erg groot.

Volgens mij is de kans zeer klein dat men zijn/haar tweelingziel ontmoet. Wanneer dit mocht gebeuren dan wil dit niet zeggen dat het allemaal pais en vree is. Het schijnt zo te zijn dat het eerder een haat liefde verhouding is. Het blijven 2 zielen (uit één) die beiden een andere weg gaan om te leren. Wat wel gezegd wordt is dat deze twee het gevoel hebben niet zonder elkaar te kunnen. Er is een super gevoel van aantrekkingskracht, herkenning wellicht. Dat de kans klein is voor een ontmoeting licht in de gedachte dat de éne 'helft' vaak de de gids is van de andere.

Dat hangt er vanaf wat je met tweelingziel bedoelt. Ik kan me er op dit moment geen heldere voorstelling maken van wat je er mee bedoelt.