Waar ligt Zomerland?

Het wordt volgens mij in verband gebracht met het hiernamaals.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit heb ik voor je gevonden: Zomerland zou een hogere 'lichtsfeer' aan gene zijde zijn. Dit zou een soort 'tussensfeer' zijn, een 'hoger' en verder gelegen gedeelte van gene zijde. Gene zijde is in 'lagen' of in 'gebieden' onderverdeeld. 'Zomerland' is er één van. Het zou de zgn 2de of 3de sfeer zijn. Het komt voor dat ernstig zieke mensen, die geen overlevingskansen meer hebben, of mensen in coma er al een kijkje mogen nemen. Na het overlijden komt men na het 'doorlopen' van de tussensfeer verder naar het 'licht' toe.

Bronnen:
http://www.jhk1.nl/page/spiritueel.htm#zomer-sf

Zomerland is een buurt in de Rotterdamse wijk Groot-IJsselmonde in de deelgemeente IJsselmonde. Toegevoegd na 2 minuten: In Rotterdam worden relatief veel moorden gepleegd, dus je bent daar redelijk snel in het hiernamaals.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zomerland

Zomerland is op dezelfde plek als waar de hemel is. Heksen en wicca-aanhangers noemen de plek waar je na je dood naar toe gaat Zomerland. Een mooie plaats waar je je geliefden weer ontmoet, waar je mag uitrusten en je ervaringen verwerken.

Bronnen:
http://www.dood.nl/showit.php3?cid=118

Zomerland is de overgang van de 3de naar de 4de kosmische sfeer, dus van het aardse naar het volkomen geestelijke. Het is één van de vormen van hiernamaals. Het is vol licht en goedheid bijvoorbeeld in tegenstelling tot aan de hel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100