hoe kan ik aardstralen verwijderen?

er zijn bij ons aardstralen onder het huis (of water)
hoe kun je dit verwijderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja, ik ben niet zo'n hemelfietser maar geloof wel dat de aarde op sommige punten meer magnetisme heeft dan op andere plekken. Als je dat aardstraling noemt, dan kan ik daar in mee gaan. Ik ben erachter gekomen bij een kennis, dat de huisdieren elke plek in huis gebruikte om te gaan liggen. Behalve de slaapkamer. Mand daar neerzetten, hond ging er niet in. Zou ook gaan om aardstraling. Dmv een koperen plaat op die locatie te leggen, was het opgelost. De honden gingen daar zonder problemen weer liggen en die kennis sliep weer als een roos. Suggestie? Onzin? Wie zal het zeggen. Maar goed, het probleem was daar opgelost, misschien ook een idee om met koperen platen aan de slag te gaan.

Aardstralen kun je niet weghalen. Net zo min als een rivier.

er zit nog wel een degelijk verschil tussen aardstralen en water. voor water kan je een dompelpomp gebruiken, maar voor aardstralen ligt de boel toch wel iets ingewikkelder. Aardstralen verwijst naar een hypothetische straling, afkomstig uit de aarde, die als een soort mystiek krachtveld de aarde bedekt en invloed uitoefent op alles wat er leeft. Er zou, aldus ingewijden, sprake zijn van verschillende soorten aardstralen met elk een verschillende verklaring. Het bestaan van aardstralen wordt in de wetenschap niet aanvaard. verwijderen van aardstralen? Consumentenorganisaties en televisieprogramma's hebben verschillende malen verkopers ontmaskerd als oplichters. De verkoper liet dan bijvoorbeeld met de wichelroede zien dat er aardstralen door de slaapkamer liepen. Daarna plaatste hij een ontstoorder (een Poverni, beschermend kastje dat POtentiaalVERschillen NIvelleert) in de kelder. Die ontstoorder werd door de programmamakers verwijderd zonder dat de verkoper het wist. Desondanks constateerde de verkoper bij een tweede 'meting' dat de aardstralen verdwenen waren. ----------------------------------------------------------------- Eén geopperd idee is dat er 'stralen' diep vanuit de aarde zouden kunnen komen en door ondergrondse water- of gasstromen, die als een soort lens zouden werken, scherp gebundeld zouden kunnen worden. Afgezien van de vraag van welke straling hier sprake zou zijn, is deze werking bij geen enkele straling aangetoond. Het verschijnsel is in de geofysica niet beschreven. Een ander idee voor aardstralen wijst naar de Hartmann-netten en Currynetten die door de naamgevende personen Ernst Hartmann en Manfred Curry zijn beschreven. Deze 'netten' zijn in de geologie, met name in de geofysica, nooit beschreven. Het bestaan van aardstralen is nooit aangetoond, noch met conventionele meetapparatuur noch met wichelroedes of andere opsporingsmethoden. verwijderen is dus geen simpel klusje helaas....

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Aardstralen

Je kan het niet geheel verwijderen aardstralen. Maar mijn moeder heeft ms en gelooft dat aardstralen daarmee te maken hebben. Je zal een expert moeten vragen op dat gebied. Er wordt gebruik gemaakt van een piramide waar in het midden een bergcrystal hangt. Alle aardstralen komen dan naar dat punt toe volgens mij.

Aardstralen zelf kan je niet weghalen. Maar je kunt wel het kennisgebied van Feng Shui toepassen om die energie op een gunstige manier om te buigen. Niet voor niets hebben de tempels in China zulke rare vormen en punten.

Aardstralen kun je niet wegnemen omdat ze niet bestaan.

Bronnen:
http://www.skepsis.nl/

Aardstralen kun je heel gemakkelijk weghalen. Omdat je gelooft dat ze er zijn zonder dat dat echt aangetoond is (met een stokje rondlopen is geen aantonen) kun je dus ook heel gemakkelijk geloven dat ze er niet meer zijn. Voer een willekeurig ritueel uit; kaarsen branden, magneten neerleggen, dansje maken, bidden... maakt niet uit. Als je er maar in gelooft zullen ze verdwijnen.