als je wilt glaasje draaien wat voor symbolen en tekens,letters heb je dan allemaal nodig?

wij willen graag glaasje draaien en weten maar voor de helft wat we nodig hebben.graag wat uitleg over de symbolen,tekens en letters die we nodig hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij glaasje draaien wordt een glas gebruikt. Dit glas staat omgekeerd op tafel. (Bij een ouijabord wordt er gebruik gemaakt van een plankje). Op de tafel liggen in een cirkel de letters van het alfabet van A tot Z, de cijfers 1 tot 10 en het woord ‘ja’ en het woord ‘nee’. Er wordt gebruik gemakt van kaartjes met letters of van scrabble letters of van papiertjes waarop de letters staan, enzovoorts. Op deze site staat nog meer informatie

Je kunt er beter maar eens informatie overinwinnen wat de negatieve gevolgen ervan kunnen zijn voordat je er überhaupt aan begint.

Ik heb het vroeger als kind gedaan samen met een aantal leeftijdsgenoten. We gebruikten gewoon alle letters van het alfabet (van het scrabble spel) en de woorden "ja" en "nee". De letters legden we in de rondte en "ja" en "nee" ergens in de cirkel. Tot slot nog een simpel limonadeglas in het midden op de kop zetten je kunt beginnen. Allemaal één vinger erop leggen en een vraag stellen. Enne....het glas beweegt echt. Het is eng! Doe het niet! Ik heb er spijt van dat ik het toen gedaan heb en heb me daarna nooit meer met zoiets dergelijks bezig gehouden. Want voor mij was het ook verslavend. Op een gegeven moment gingen we steeds weer opnieuw de kelder (want daar zaten we) in om vragen te stellen. En ik weet niet hoe het kan, maar het glas beweegt dus echt. Ik geloof dus absoluut niet in geesten of wat dan ook, ik vermoed dat ons eigen onderbewustzijn een rol erbij speelt. Maar je weet eigenlijk niet wat je doet of wat je aanricht, dus ik zeg: niet doen!!

Zelf raad ik zoiets af, of neem in elk geval er iemand bij,die kennis heeft, en vooral niet doen,als je je slecht in je vel voelt op dat moment,zelf doe ik zoiets niet, meestal al slechte en negatieve ervaringen van gehoord.