Wat zijn de karakter eigenschappen van het sterrenbeeld maagd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Basiskarakter Maagd Het sterrenbeeld Maagd beschikt over een basiskarakter, waar een divers aantal eigenschappen aan kan worden toegekend. Tot die eigenschappen behoren onder meer ijverigheid, zorgvuldigheid, dienstbaarheid, kritisch en intellectueel. Voor het sterrenbeeld Maagd zijn de kleuren blauw en grijs het meest inspirerend. Een andere karaktereigenschap van de Maagd is de hang naar zekerheid op materieel gebied. Dit sterrenbeeld geeft dan ook de voorkeur aan kwaliteit en is bereid daarvoor te betalen. De gevoeligheid van het karakter is niet zichtbaar aan de buitenkant, maar wel degelijk aanwezig. Verder heeft de Maagd graag de controle over het leven en neemt daarvoor ook graag de verantwoordelijkheid.

Bronnen:
http://www.horoscoopvandaag.eu/sterrenbeel...

Typische eigenschappen voor het sterrenbeeld Maagd Bescheiden en verlegen Nauwgezet en betrouwbaar Praktisch en ijverig Intelligent en analytisch Maar aan de andere kant… Pietluttig en zorgelijk Overdreven kritisch en hardvochtig Perfectionistisch en conservatief Lees verder: http://www.spiritueelmagazine.nl/sterrenbeeld-maagd.html Hier vind je een beschrijving, waaruit niet gekopieerd kan/mag worden: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/astrologie/30228-sterrenbeeld-maagd-virgo.html De Maagd-man is een schuchtere vertegenwoordiger van zijn kunne. Hij is er de persoon niet voor om een vrouw aan te spreken. Hij laat zich liever benaderen. De typische Maagd -vrouw is meestal terughoudend en verstandig. Ze geeft niet gauw toe aan haar gevoelens. Ze kijkt lief en onschuldig, zodat ze mannen meestal gauw voor haar karretje spant. Hier meer: http://www.goastro.nl/sterrenbeelden/maagd En zo zijn er nog sites genoeg...

Ha, die Elinecj; Een echte maagd legt een vergaande mate van preutsheid aan de dag.

Het sterrenbeeld Maagd heeft geen karaktereigenschappen. Het zijn een stelletje brandende gasbollen op grote afstand van de aarde. Het ligt tussen rechte klimming 11u35m en 15u08m en tussen declinatie +14° -22'. Het bevat de ecliptica en is ook een teken van de dierenriem, de zon staat hier van 16 september tot 31 oktober.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Maagd_(sterrenbeeld)

Hier kun je een korte omschrijving van de maagd (male en female )lezen je kunt er mee doen wat je wilt, maar volgens mij is het zo algemeen gehouden, dat je er alle kanten mee op kunt. De Maagd-man is een schuchtere vertegenwoordiger van zijn kunne. Hij is er de persoon niet voor om een vrouw aan te spreken. Hij vertoon tegenover de dames weinig initiatief. De typische Maagd -vrouw is meestal terughoudend en verstandig. Ze geeft niet gauw toe aan haar gevoelens. Ze kijkt lief en onschuldig, zodat ze mannen meestal gauw voor haar karretje spant.En is dus ook moeilijk te penetreren.

Een rijtje met enkele eigenschappen: - Bijzonder behulpzaam. - Houdt van structuur. - Heeft een sterk analystisch vermogen - Is kritisch naar anderen - Is perfectionistisch, heeft zijn/haar zaak altijd op orde.

Bronnen:
http://www.horoscoopvandaag.eu/sterrenbeel...