Is het ooit bewezen dat Leslie Flint (een vermeend medium) fraudulent was?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee, dat is nooit bewezen! Nooit betrapt op fraude (big smile) Tijdens zijn leven heeft Flint duizenden bezoekers verwelkomt in zijn huis in Westbourne Terrace in Londen. Zij luisterden in verbazing naar de stemmen. Na afloop van de seance waren zij in de vaste overtuiging gesproken te hebben met de geest van een overleden familielid of vriend. Het gebeurde echter ook wel dat er geen entiteit doorkwam en de aanwezigen later terug konden komen. Geen van hen heeft Leslie in die tientallen jaren ooit op fraude weten te betrappen. De stemmen vertelden hen zaken die Flint nooit geweten kon hebben. Soms deden zich paranormale gebeurtenissen voor: b.v. een gedeeltelijke materialisatie. George Woods werd op een keer met stoel en al de lucht ingeheven.

Bronnen:
http://www.xs4all.nl/~wichm/deathnoe_nl.html

Als hij als levend persoon al stemmen van overledenen kon reproduceren,zou hij het als zelf overledene al helemaal kunnen. Wat hebben we na zijn verscheiden van de heer Flint gehoord? Dat er niet werd aangetoond,dat hij de kluit belazerde , zegt alleen iets over de stand van de techniek tijdens zijn leven.

Ik ken hem niet, maar sommige mensen hebben contact met een andere wereld, de wereld van de Jinn. En hiervoor kun je beter van uit de buurt blijven... Er is meer tussen hemel en aarde. Als hij contact heeft met de Jinn kan hij echt dingen laten zien die niet van deze wereld zijn, of onverklaarbaar zijn. Ik hoop dat hij gewoon een goede truc heeft. Tip: Blijf gewoon bezig met een Goed mens zijn en geloof in De God hopelijk zal je echte vreugde en geluk in deze wereld en de volgende wereld krijgen!