Is er een website waar je je gebeden kunt plaatsen?

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.24-7prayer.nl/

Een Nederlandse website met als doel dat je er gebeden plaats kan ik niet vinden. Ik weet natuurlijk ook niet wat precies jouw doel ermee is: aan anderen je gebed tonen, hulp krijgen bij het formuleren van een gebed, het delen van de gebedservaring.... Ik kan even niet zo snel achterhalen in welke leeftijdscategorie je valt. Er zijn websites voor christelijke jongeren zoals: http://forum.credible.nl/ Op dat forum zou je mogelijk ook een gebed kunnen plaatsen. Ik vond ook nog een christelijk reformatorisch forum: http://forum.refoweb.nl/ Mogelijk heb je daar iets aan.

Het hangt er waarschijnlijk vanaf welk geloof jij aanhangt waar je het best gebeden kunt plaatsen. Hier zijn een aantal mogelijkheden: - http://www.patereustachius.nl/index.php?option=com_prayercenter&task=new&Itemid= - http://www.paulusabdij.nl/index.php?option=com_prayercenter&task=new&Itemid= - http://gebedsbroeders.nl/blog/dit-is-mijn-verlangen - http://www.vraagaangod.nl/Home/ - http://www.online-evangelist.nl/gebedinsturen.shtml

''ik bid ertoe dat mensen zich niet gaan vernoemen naar een persoon met een geestelijke afwijking'' (vraagsteller doet dat dus)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100