Is Jezus voor alle mensen gestorven?

Of alleen voor een handvol Jehovah's?
zo ik opmaakte uit het gesprek gaan alleen de Jehovah's naar het paradijs..
Dat zou toch niet eerlijk zijn tegenover de rest wat op aarde leeft..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Want alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij zijn eniggeboren zoon gegeven heeft opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft. Johannes 3 vers 16 in de Bijbel.

Iedereen creeert zij eigen hemel. En met iedereen bedoel ik ook: elke religie. Er is nog nooit een bewijs voor of tegen de hemel gegeven. Maar een hemel met mensen met actetassen, geloof niet dat daar mijn heil ligt

Nee hoor, als er al een historische Jezus was, dan zal die ongetwijfeld inmiddels gestorven zijn. Maar of daar dan een reden voor was, dat is een kwestie van geloven. Dus jij mag kiezen of je het gelooft of niet. Consequenties zal het beslist niet hebben, hooguit kan het de manier waarop je wilt leven beinvloeden. Maar ook dat is je eigen keus. Jehova's zijn een van de vele (psuedo)religieuze groepen, een sekte eigenlijk, die zichzelf boven de rest van de mensheid hebben uitverkoren (bij voorkeur uit naam van hun God of hun versie daarvan), waar je je niet zo veel aan gelegen hoeft te laten liggen. Religie heeft alles te maken met macht, en niets met eerlijkheid. Als jij wilt geloven, kies je natuurlijk wel een geloof dat voor jou een beetje leuk uitpakt. Nog prettiger is het hele issue geloven maar te laten voor wat het is, en op zoek te gaan naar waarheden.

Jesus is voor alle mensen gestorven om hun zonden te vergeven

de boodschap is voor iedereen. De JG s vergissen zich.