Nam Noach geslachtziektes mee op zijn ark?

Alle dieren en mensen zijn gestorven tijdens de zondvloed behalve zij die op de ark waren. Aangezien evolutie volgens gelovigen niet bestaat vraag ik me af waar de geslachtziektes dan vandaan komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geslachtziektes Zijn virussen en geen dieren. Dus nam hij deze niet mee op de ark. ;)

Ja die werden meegenomen, aanvulling is bij reactie op vraag hierboven. Maar Noah zelf zal ze niet aan boord gebracht hebben, voor de scherpere onder ons!

lekker belangrijk om dat te weten. t zijn bacterieen die mensen bijzich hebben.....................................................(ze hebben de ark gevonden op de ararat in turkije een u2 vleigtuig heeft er foto's van gemaakt , maar ze mogen het niet onder zoeken van de turkse regering het zou de noudige problemen op leveren in de geloven, dus de ark heeft bestaan ............is met 5137m de hoogste en grootste berg van Armeens Hoogland ........

Dan zullen die geslachtsziektes dan wel het werk van de duivel zijn geweest. Behalve de schaamluis dan he, die kwamen vrolijk springend met z'n tweetjes mee op die schuit.

Nou die komen van de dieren. Er zijn zat mensen die met dieren geneukt hebben, omdat er vroeger geen vrouwen op schepen mochten of in de strijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100