Wat deed de schepper op de 7de dag?

God schiep alles in 6 dagen en de 7e dag ruste hij.
Maar wat deed hij dan om te ontspannen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het volgende kunt u vinden in de Bijbel. Genesis 2 vers 1 t/m 3. Alzo zijn volbracht de hemel en de aarde, en al hun heir. Als nu God op den zevenden dag volbracht had Zijn werk, dat Hij gemaakt had, heeft Hij gerust op den zevenden dag van al Zijn werk, dat Hij gemaakt had. En God heeft den zevenden dag gezegend, en dien geheiligd; omdat Hij op denzelven gerust heeft van al Zijn werk, hetwelk God geschapen had, om te volmaken. Dames en heren, Het zou fijn zijn als er respectvoller op zulk een vragen gereageerd wordt!!!

Hij schiep een mooie Godin om mee te relaxen. Zou ik doen sla ik God was tenminste

Picknicken met de mensen die hij had geschapen: After seven days He was quite tired so God said: "Let there be a day Just for picnics, with wine and bread" He gathered up some people he had made Created blankets and laid back in the shade ... Crash Test Dummies - God shuffled his feet

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=AzNzCiZwk28

Niks netzoals de eerste 6.

Hij keek en zag dat het goed was...

Hij schonk Feyenoord

De vernietiging voorbereiden en zijn boekhouding opzetten: wie neukt met wie, welk kind eet zijn bordje niet leeg, wie vloekt, enz. enz. Dat is wel een dag werk hoor.Daariom zeggen de katholieken, dat hij dat niet kan bijhouden en dat hij daarom bij de geboorte al een kruisje zel wanneer mensen zijn voorbestemd voor de hemel. Van dieren houdt de schepper niet, want die gaan allemaal naar de hel. Toegevoegd na 3 minuten: De rest houdt hij niet meer bij, volgens de katholieke geloofsleer. Bovendien wordt de balnce gesloten als je een bijdrage aan de kerk geeft. Toegevoegd na 7 uur: balnce moet zijn balans

Strikt genomen is God nu nog steeds met de 7 e rustdag bezig.Het is nu wel erg lang geleden dat hij aan het scheppen was. Immers de aarde en de sterren zijn klaar, de mensen en de bomen zijn er.Dus wat zou hij nog meer moeten doen?Hooguit luisteren naar gebeden en gezangen van al die mensjes.Maar goed dat is voor een beetje god ook weer geen slijtage slag.De zin , wat deed de schepper op de 7 dag klopt niet.Die 7e dag is nog bezig.Dat god op de 7e dag zijn werk aan het zegenen was is ook hooguit in 10 minuten gebeurd. Je kunt je ook af vragen wat de schepper s nachts deed.Sliep hij ook?

Genieten van wat Hij allemaal geschapen had!

Gezien op een spandoek op de tribune bij het laatste EK voetbal: "And on the seventh day, He created The Dutch !"

De meest intelligente mens is nog dwaas in de ogen van God. Dat blijkt ook wel weer uit de reacties hier. banale dingen als wat doet God op een bepaalde dag , enz is eigenlijk te waanzinnig om op in te gaan.

RUSTEN! En in die rustdag zitten we nog. 1 scheppingsdag duurt 7000 jaar. Jammer van al de schaamteloze, respectloze en niet serieuze antwoorden.

god is toch almachtig en kan alles? waarom zou hij dan ooit moeten rusten? beetje raar vind ik ! maar ja het sprookjesbos moet ook nog onderhouden worden he !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100