ze slaan in de moskee?

Ik ben 13 en ik moet al sinds ik 5 jaar was elke dag naar moskee, en als we al een kleine arabische letter fout lezen, krijgen we al een klap. Mijn ouders dwingen me om naar de moskee te gaan, als ik niet wil, worden ze boos, en mag ik geen leuke dingen doen, en krijg ik een tik. WAT MOET IK DOEn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Klacht sturen naar de gemeente dat er fysiek geweld plaats vindt in de moskee.

Zeg tegen degene die de klappen uitdeelt dat dat strafbaar is. Maak hem maar lekker bang. Misschien mag je van hem dan niet meer naar die moskee gaan, dat is toch wat je wil?

Ik word ook gedwongen ik (ik ben 15) ik ben ook zat keren geslagen mijn ouders zeggen aah is maar een tikje maar eigenlijk mag dit niet een jongen bij ons werd hard geslagen en als gevolg moest hij huilen en dat vertelde die tegen zijn ouders en zij geloofden hem die meester wers vervolgens weggestuurd maar echt als het een tikje is het niet erg maar een klap mag niet bij ons is zit zp een tik ook in de cultuur als het echt pijn doet zou ik klagen

Neem eens contact op met de kindertelefoon om hier over te praten, zij kunnen je ook naar de juiste instantie doorverwijzen mocht dat nodig zijn! Je kunt met ze bellen (0800-0432) of chatten op de site, of met ze msn'en (chatbot@kindertelefoon.nl toevoegen aan msn). Heel veel succes.

Bronnen:
http://www.kindertelefoon.nl/

Vervelend probleem! Maar probeer dit eerst even met je ouders te regelen, want die kunnen het beste de moskee erop aanspreken.

Heel naar voor je. Als je leraren de Koran en de Hadith echt goed bestudeerd hadden, dan zouden ze moeten weten dat Mohammed (vrede zij met hem) heeft gezegd dat slaan alleen in het uiterste geval mag. Als je ouders de moskee steunen (en daar lijkt het wel een beetje op), kun je inderdaad eens bellen met de Kindertelefoon. Ik ken trouwens ook Pakistaanse ouders die hun kinderen nooit slaan, dus nodig is het niet. En hier een liedje om je te helpen bij arabische letters. http://www.youtube.com/watch?v=-L-GOHa5-YQ

Werkelijk belachelijk dat je wordt geslagen. Heb je dit al met je leraar op school besproken? Dit is kindermishandeling en is strafbaar. Een moskee zou toch een voorbeeldfunctie moeten hebben. Juist daar zouden ze geweld NIET moeten promoten. Probeer desnoods je verhaal bij meldpunt kindermishandeling te melden via telnr : 0900 - 123 123 0. Pik dit niet en trek op de meest mogelijke plaatsen aan de bel!!! Ik ben niet tegen een corrigerende tik. Maar om een leesfout een tik uit te delen vind ik veeeel te ver geen.

Aangifte doen en als je niet alleen durft een van de jonge mannen ( op vrijdag zijn er een heleboel) vragen of hij je wilt helpen. Het mag niet het kan niet en het is strafbaar! Je kunt ook gewoon aangifte gaan doen bij de politie wegens mishandeling. Veel succes en ik hoop voor je dat het snel is opgelost.

Sjonge jonge, als dit verhaal klopt en niet een islambasher is die onder het mom van een moslimkind hier haat probeert te verspreiden, dan is het echt schandalig. Het vers uit de Koran: "Laa iqra haa fiddien": er is geen dwang in het (islamitische) geloof, hebben die ouders blijkbaar niet begrepen. Ook hebben ze niet geleerd dat profeet Mohammed (s.a.v.s.) noch zijn vrouwen, noch zijn kinderen ooit heeft geslagen. Onwetendheid is onze grootste schande.

Ik moet zelf ook naar de moskee, mij slaan ze niet. Ik ben ook 13. Maar ik zou echt anoniem aangifte doen, want dat mag zomaar niet

Vertel het aan je klastitularis op school.Hij kan dan met je ouders onderhandelen.

Als je wordt geslagen dan ligt het toch echt aan die leraar. Het lijkt nu een beetje alsof het in alle moskeeën gebeurd terwijl dit niet het geval is.

ik ben van mening dat je aangifte bij de politie moet doen van mishandeling!ze mogen je niet slaan omdat je een foutje maakt,ze mogen je niet slaan in geen enkele zin!!!!!!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100