Wat moet ik doen als mijn vriend mij mishandelt?

Ik heb een relatie met mijn vriend we hebben meerdere keren sex maar nu doet hij het ook als ik het niet wil. Hij grijpt me bij me kil en begint en soms slaat hij me ook een blauw oog. Ik ben nu heel erg bang voor hem en durf niet meer met hem af te spreken maar hij zei als ik het zou uitmaken of aan iemand zou vertellen dat hij mij en mijn beste vrienden iets ergs zou aan doen weet iemand wat ik nu kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Àangifte doen. Dit is bedreiging en vergeet niet een paar foto's te maken van bv een geslagen blauw oog. Niet bang worden door bedreiging dat is de enige manier dat hij jou in zijn macht probeert te houden. Vertel een goede vriendin of je moeder of een mentor op school. Vooral: Doe aangifte. Schrijf alles op wat er gebeurt en als hij agressief reageert daarna precies opschrijven hoe of wat er gezegd en gedaan is, zodat je dit later kan tonen. Het is een bewijs het is je dossier dat je opbouwt. Zonder heb je weinig om op terug te vallen. Noteer ook iedere keer dat je aangifte doet, ook al zou de politie niets doen op dat moment, je hebt wel vertelt dat deze figuur je bedreigt en mishandelt. Ja hij mishandelt jou en jij kunt beter hulp zoeken. Succes @Anoniem109

Zoek hulp bij professionele mensen. Bij het Centrum Seksueel Geweld werkt een team van artsen, verpleegkundigen, psychologen, politie én andere hulpverleners samen om jou de juiste zorg, hulp en advies te geven. We zijn 24/7 bereikbaar via 0800-0188. Bellen met hen is gratis. Je kunt ook met hen chatten. Dit is veilig en kan anoniem. Zie de link.

Bronnen:
https://slachtofferwijzer.nl/slachtoffer/s...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100