Kun je verliefd van aard zijn?

Hiermee bedoel ik niet gelijk in een relatie zelf of relatie hebbend, even zo te noemen, maar of je van jezelf al zo van geaardheid bent, bijvoorbeeld verliefde uitstraling of omgang, dat dat gewoon je aard is zoals je bent: verliefd van aard; verliefde geaardheid

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Een verliefde aard of natuur heeft iemand die snel verliefd wordt, die zeer ontvankelijk is om zich tot een ander aangetrokken te voelen.

Bronnen:
http://gtb.ivdnt.org/iWDB/search?actie=art...

Van geaardheid of karakter kan je niet verliefd zijn, ook al zou je overal voor open staan. Voor verliefdheid zorgen jouw hormonen die daarvoor aangemaakt worden als iets of iemand grotere indruk op je maakt dan normaal..... dit moet dus uitgelokt worden. Hormonen reageren en regelen erg veel zodat de hersenen ook meewerken en bepalen wat je gaat doen of móet doen. Tenslotte regelt het brein alles! Je wordt dan ook niet verliefd geboren en blijft het de rest van je hele leven, omdat het nu eenmaal je geaardheid zou zijn. Je kunt echter wel een zachtaardig karakter hebben wat je een minzame uitstraling kan geven. Ikzelf ben zeer ontvankelijk voor de uitdrukking die iemand in de ogen heeft. Ogen zijn voor mij de spiegel van iemands karakter of gevoel. Ogen stralen hardheid uit of liefde, twijfel of zelfbewustzijn enz. Is iemand empathisch dan merk je dat ook net zo goed als iemand die geen meegevoel toont. Mensen die een zachtaardig karakter hebben zullen niet snel ruzie maken en altijd een stapje terug doen om ruzie te vermijden omdat ze daar niet tegen kunnen of mee om kunnen gaan. Die zijn echt van slag en kunnen er zelfs ziek van zijn. Daarom zal iedereen ze lief vinden en dat is heel wat anders dan verliefd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100