wat moet je doen als een jongen die je niet kent je mee uit vraagt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je hem leuk vind gewoon meegaan en hem beter leren kennen. Wie weet is het wel je prins op het witte paard in spé!

Je moet wel iets van hem weten, ik denk dat het beter is. B.v wie zijn zijn vrienden, waar woont hij, waar werkt hij. Vol vertrouwen in de wereld staan is goed, maar een klein beetje achtergrondinformatie kan goed werken. Laat je verstand voorlopig nog even op volle toeren draaien.

Als ie leuk is meegaan naar een openbare gelegenheid en beter leren kennen.

Je hebt meer spijt van dingen die je wel dan die je niet doet. Je weet dan ook niet wat je mist als je het niet doet, maar als je twijfelt je gevoel volgen.

Uitgaan met een jongen is een uiterst precaire zaak,waar je jezelf goed op voor moet bereiden. Ten eerste ga je informatie inwinnen bij zn vrienden,waarom de jongen persé met jou wilt daten. Vraag ook of de jongen geen nare karaktertrekken heeft, en wat zijn ouders voor personen zijn. vraag ook of hij een carriereplan heeft,en een (bij)baan,of hij algemeen ontwikkeld is en een muziekinstrument bespeeld, dat soort dingen. Daarna pas kun je overwegen om met hem uit te gaan. doe dit bji voorbaat overdag,en laat hem merken dat je vader of moeder in de auto paraat staat,voor het geval dat..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100