Ik zou graag mijn stamboom terug willen vinden, kan ik dit op een bepaalde website doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja via google, http://www.google.nl/search?rlz=1C1CHNG_nlNL324NL324&aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=stamboom Toegevoegd na 4 minuten: kies maar misschien staat jou naam op een van de vele sites, ik zou het niet tot een site beperken, maar de kansen vergroten! Succes...wat is je naam? ik wil wel voor je speuren? Heb mijn stamboom ook gevonden... Toegevoegd na 5 minuten: http://www.stamboomgids.nl/ claimed de grootste te zijn Toegevoegd na 10 minuten: http://www.stamboomzoeker.nl/search.php?l=nl&fn=&sn=meesters&m=1&bd1=0&bd2=2009&bp=hertogenbosch&t=1&submit=Zoeken Toegevoegd na 11 minuten: http://www.stamboomzoeker.nl/search.php?l=nl&fn=&sn=Van+der+Heyden&m=1&bd1=0&bd2=2009&bp=hertogenbosch&t=1&submit=Zoeken Toegevoegd na 13 minuten: moet je nog even kijken uit die vier, welke namen misschien nog in je familie voorkomen het zijn er 4 bij meesters geloof ik en van de heyden 5 stuks. Heel veel Succes en plezier... Toegevoegd na 14 minuten: kijk anders nog even hier http://www.meertens.knaw.nl/nfd/

http://www.stamboomzoeker.nl/ Kijk hier eens! Succes!

www.genlias.nl

Nee dat kan niet zomaar. Natuurlijk zijn er vele sites die beweren dat te kunnen. Echter, van zeer weinig families is de stamboom uitgezocht, en dit kost zeer veel speurwerk. Bedenk: De gegevens van alle families ouder dan 30 jaar liggen op papier vast in archiefkasten van gemeentes, kerken ed. Om het spoor terug te vinden moet je door vele meters archiekast. Dus wat je op internet klan vinden gaat wellicht een generatie of 2, 3 terug, afhankelijk van wat er digitaal & openbaar gemaakt is. Maar echt stamboomonderzoek is een zware klus en duurt lang om goed te doen. We zijn binnen mijn familie inmiddels terug tot midden 1800, en hier zijn we al 9 jaar mee bezig.

Je moet gewoon lekker naar het gemeentearchief gaan joh. Kun je voor (bijna) gratis lekker de archieven induiken en gaan zoeken in allemaal mappen en ordners e.d. heel spannend en heel leuk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100