Wat staat er in het leven voor jou op de eerste , tweede en derde plaats ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voordat ik ziek werd: 1. Werk 2. Gezin 3. Auto Na mijn ziekte: 1. Gezin 2. Gezondheid 3. PLEZIER in het korte leven! Toegevoegd op 21-05-2009 09:30:17 Ik zie dat het gek lijkt dat ik werk als 1e item had genoemd, maar dat heeft vooral te maken met het feit dat je per dag meer tijd met je collega's en je werk besteed dan je met je gezin, familie en vrienden kan besteden. vandaar.

Mijn kind, mijn man, mijn ouders

Ademen, drinken en eten...

1) Ik sta op de eerste plaats. Want ik ben belangrijk... 2) Mijn bedrijf en hond staan samen op de tweede plaats... 3) Vrienden, familie, kennissen etc.

De onderste drie nivo's van de piramide van Maslow.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Piram...

Op de eerste plaats mijn vriendin. Op de tweede plaats mijn familie en vrienden (waarbij ik onze twee katten ook tot de familie reken). Op de derde plaats goed proberen te leven.

mijn fam gezondheid vrede

1. Mijn hond 2. Mijn familie 3. De wereld

Verantwoording afleggen. Andere zaken zoals: vrijheid, milieu: als bovenstaande goed zou gaan, was de gang van zaken omtrent zaken zoals vrijheid en milieu ook vanzelf veel beter. Omdat mensen vaak geen verantwoording af hoeven te leggen, gaat 't mis. Politici en CEO's die iets gigantisch fout doen, worden niet gestraft - in tegendeel, ze krijgen nog eens een gouden handdruk mee.

1) elke ochtend weer wakker worden 2) mijn gezin 3) een goeie boterham kunnen verdienen

Ik laat ademen, eten en drinken even voor wat het is. Niet dat die niet belangrijk zijn, maar ik neem aan dat dat niet bedoeld wordt met de vraag. 1. Liefde (in het algemeen, voor iedereen. In het bijzonder voor mijn vriend, mijn kinderen, mijn familie) 2. Geld (om leuke dingen te kunnen doen, of zelfs om een eigen bedrijf te beginnen) 3. Kennis opdoen (op allerlei gebied en diverse manieren, reizen, lezen, discussieren)

Ha, die Dora; Sex, drugs & rock'n'roll!

1. Familie & Vriend 2. Vrienden 3. Leuk werk waarmee ik ook nog wat geld verdien om leuke dingen mee te doen.

1. ademhalen 2. eten en drinken 3. liefhebben

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100