Je beste( vriend ) steeldgeef je hem aan of nietB.V een t.v

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee.. Zolang hij niet van mij gestolen heeft niet. Zoiets doe je als vriend niet. Aanspreken op zijn gedrag zal ik wel doen. Wellicht overweeg ik hem te chanteren.... maar dat ik ook niet echt lief..

mijn verstand zou zeggen doe dat wel, maar ik zou het niet doen. x

Ja, tenzij je hem niet meer als vriend wil hebben. Nee, tenzij je hem niet als vriend kan missen. Weet ik niet, als jij niet ook niet weet.

Natuurlijk niet. Ik zou wel zeggen dat ik het niet vind kunnen. 't Is z'n eigen verantwoordelijkheid......

Ik vraag me af of ik iemand die tv's steelt, nog wel aardig genoeg zou vinden om mee bevriend te zijn. Waarschijnlijk zou ik hem confronteren en aanraden zichzelf aan te geven of de tv terug te brengen naar de rechtmatige eigenaar. Doet hij dat niet, dan is het waarschijnlijk het einde van de vriendschap. Ik weet niet zeker of ik hem dan aan zou geven. Ik zou in ieder geval niet voor hem liegen. Ook iemand die van me eist dat ik door te liegen medeplichtig wordt aan een misdrijf, vind ik overigens niet aardig genoeg om mee bevriend te zijn.

Je kunt overwegen hem via 'meld misdaad anoniem' aan te geven. Ik denk dat ik hem zelf niet zou aangeven. Het is niet mijn zaak als hij iets steelt dus ik zou me er niet mee bemoeien.

Nee ik zou hem niet aan een t.v. geven. Omdat t.v.'s gruwlijke dingen doen met mensen!

Het ligt eraan wat hij steelt en of het vaker gebeurd is. Als het een eenmalig iets is en niet iets groots (zoals een tv) zou ik het tegen hem zeggen, maar niet aangeven. Wordt het een doorlopend iets, en worden het grote zaken dan wel. Maar dan meer uit bescherming van hem, zodat hij schrikt en het hopelijk niet meer doet.

Ja dat doe ik... Zelfs als het een zoon of dochter is doe ik dat... Dat weten ze en ze delen nochthans alles met me... De waarheid is bitter in het begin en zoet op het einde, de leugen daarentegen is zoet in het begin, maar bitter op het einde...

Nee. Zou wel iemand verlinken als ik wist dat hij geweldsmisdrijven zou plegen. Toegevoegd op 20-05-2009 18:22:31 Of van oude vrouwtjes het pensioen zou afsnoepen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100