Help! meisje 11 wil weten of ik haar knap vindt, ben zelf 16, wat moet ik doen?

Ik wil niet kwetsen, maar eerlijk zijn mag niet vanwege mijn leeftijd :S.

wat kan ik doen (ze is gwn niet lelijk)

Toegevoegd na 9 minuten:
Ik heb al miljoen keer gezegt dat ik 2 oud ben, maar dan zegt zei:

Dus :O of ja en

Toegevoegd na 17 minuten:
die 2 moet zijn TE :$
en zei moet zijn ZIJ

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is begrijpelijk dat je haar niet wilt kwetsen. vertel haar dat ze een leuke knappe en hele lieve meisje is maar dat het veel te vroeg is omdat jij al een stuk ouder bent dan haar. het is moeilijk om dingen te zeggen maar zolang je netjes antwoord en een lief antwoord erop geeft komt het minder hard aan :) succes

Je kan haar dan toch zeggen dat je vindt dat ze knap is? Heeft niets met leeftijd te maken. Je moet alelen een beetje uitkijken dat je bij haar geen ideeen kweekt dat je haar aantrekkelijk vind in de vorm van 'een relatie' of 'vriendje vriendinnetje' zijn.

Eerlijk zijn mag wel hoor. Je kan prima tegen haar zeggen dat ze een leuke meid is en dat als jij kijkt naar toen jij haar leeftijd had je je heel goed kan voorstellen dat veel jongens van haar leeftijd daar hetzelfde over zullen denken.

Gewoon eerlijk zeggen dat je haar lief en knap vindt, maar dat ze nog te jong is om iets met een jongen te hebben. (aangenomen dan, dat ze daar op doelt).

"Je ziet er heel leuk uit voor een meisje van 11, je wordt later vast een mooie dame (of voer hier in hoe jij een 17-jarig mooi meisje zou noemen)."

Je mag best eerlijk zijn. En, zoals ik het begrijp, is eerlijk in dit geval: "Ik vind je een knappe 11-jarige. En je wordt vast over een paar jaar een knappe 16-jarige. En tot die tijd maakt het niets uit hoe knap ik je vind, want je bent nog steeds een 11-jarige."

hoezo wat heeft je leeftijd ermee te maken dan... tenzij je er geen andere bedoelingen bij hebt, kan je toch wel een antwoord geven of je haar knap vind of niet, daar is geen verbod op..

eerlijk zijn

Zeg gewoon : ja hoor, je bent een prachtig klein meisje ; waarschijnlijk wordt je later als je groot bent een hele mooie vrouw, en dan krijg je vast wel een vriendje van je eigen leeftijd. Blijft ze dan aan je rokken hangen, dan wordt het wellicht tijd haar te verzoeken of ze niet beter in de zandbak kan gaan spelen. Als het kwartje dan NOG niet valt, tja, dan wordt het wellicht tijd om wat botter te worden.

Meisje 11 is nog een beetje te jong, denk je niet? Jongetje 16 is iets te oud voor haar. Zij is nog een kind, dus laat haar even met rust totdat ze een jaartje of 16 is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100