Net een berichtje naar #China gestuurd. Ik vraag me eigenlijk af hoe laat het in China nu is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Shanghai, China The native name of China is Zhong Guo Current Time Thursday, 14 October 2010, 20:20:56 Toegevoegd na 55 seconden: Hou je er rekening mee dat chinea meerdere tijdszones kent? Toegevoegd na 9 minuten: Correctie; China ligt weliswaar in meerdere tijdszones, maar zoals correct opgemerkt, gebruikt er slechts een.

Het is in (heel) China 7 uur later dan in Nederland. De volgende link is handig: http://www.hoelaatishet.be/wereldklok.php?i=h Toegevoegd na 3 minuten: China heeft maar gebruikt maar 1 tijdzone maar ligt er in vijf. (geen zomertijd overigens) Toegevoegd na 6 minuten: ik bedoelde te zeggen 8 uur. Het is nu 22.30 uur zeg maar.

Kijk even bij je regional setting, bijv. door op rechtsonder met jouw rechtermuisknop op de tijd te klikken. Zoek in de lijst de stad die je bedoelt en klik daarna op Cancel.

In Hong Kong Is het nu 6 uur later. Op pagina 777 van NOS teletext kun je de wereldtijden zien. Toegevoegd na 15 minuten: Hier nog een kleine aanvulling: http://www.beltop.nl/tijdsverschil/hong-kong/ Als je daarna op wereldklok klikt kun je middels je muis de wereldtijden (over de tijdzones verdeeld) zien.

16.25 utc. Toegevoegd na 43 seconden: Oeps, die had zeker bij de reacties gemoeten.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100