Wie zou je echt missen?

Als deze meer dan een week geen antwoorden heeft gegeven hier op GV?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vraag me bij XiniX al na 2 dagen al af, of dat hij op vakantie is. Wellicht, omdat hij bij veel vragen antwoord geeft... Op GV kan ik me zo snel niemand bedenken die ik zal gaan missen. Er zit voor mij een te grote afstand tussen mijn persoon en nicknames van anderen...

Ik mis op dit moment http://www.goeievraag.nl/profiel/Guidance een beetje... Snik.. Wat doet trouwens het trefwoord 'misselijk' bij deze vraag?

Ik zou het een beetje zorgwekkend vinden als ik ineens iemand zou gaan missen.....nog erger; als iemand mij ineens gaat missen! Dan moet ik zeker elke dag een vraag beantwoorden?

Jullie allemaal :slijm ;-)

Ik zou 'I am Back' erg missen. Ik kan me altijd erg goed in zijn antwoorden vinden...

Beetje de actievelingen die serieuze en soms humoristische antwoorden geven: - Starbless - C4th - Antwoordman - Edo - SuzyQ - patrick - Anne - eddijst - sgrijvvaud - I-Deetje - Rotaluclac - Twickx - en nog een paar. Gast kan ik niet uitstaan. BvB zou helemaal moeten verdwijnen denk ik.

XiniX! Omdat zijn antwoorden zo belachelijk zijn, en ik ze altijd flink de grond in kan boren. Dat zou ik wel missen...

Ik zou Sinterklaas (Hansv) missen. Hij geeft vaak leuke, eerlijke antwoorden en vooral zijn vriendelijke groet aan iedereen die hij antwoord vind ik erg leuk. Daarnaast inderdaad enkele actievelingen als: Starbless, Antwoordman, Edo en Martijn Lodewijk. Toegevoegd op 19-05-2009 10:52:18 Hier moet ik aan toevoegen trouwens dat het best lastig is dat mensen naast hun Avatar ook hun Nick kunnen wijzigen. Zo kan het zijn dat ik een bepaald iemand denk te missen, maar heeft die opeens blijkbaar een andere naam, zoals die kastelenposter, was eerst M. (uit mijn hoofd) en nu weer Maxima... ja, dat had ik er niet uit gehaald... Toegevoegd op 19-05-2009 10:52:48 kastelenposter = iemand die kastelen vragen post en niet zo'n plaatje voor aan de muur uiteraard :)

Ik heb geen idee wie ik zou missen eigenlijk. Sommige mensen kan ik overigens missen als kiespijn ;-)

Je bent erzelf mee gestopt... Dus wat nou?

Ik mis kweenie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100