Is er een manier om een microSD kaart die niet meer gelezen wordt weer leesbaar te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Van je telefoon nou het kan liggen aan een nieuwe telefoon die je hebt druK het kaartje dan flink aan en vaak doet hij het zo kijk anders goed naar het kaartje of er niks kapot is of gekrast ga zo niet naar de winkel vaak helpen ze je zo en gewoon zeggen dat je hem daar hetb gekocht haha neej ik wens je veel suc6 een ik zal evn rond kijken nog voorje ik laat het anders nog weten Gr. Doc respect

heb je hier misschien iets aan? http://www.goeievraag.nl/vraag/geheugenkaart-microsd-computer-stop.65736 Wat doet de kaart wel nog en wat niet meer?

Toevallig had ik gisteren hetzelfde probleem. Het adapter kaartje waar ik de mini sd instopte was defect geraakt. Heb toen een ander genomen die ik nog had liggen en mijn probleem was opgelost. Misschien een tip voor jou.

kaart wordt niet gezien door apparaten, is niets mee gebeurd, wou er net op kijken en hield er toen mee op. Ik dacht zelf aan misschien iets van overuse of dat het kaartje misschien doorgebrand kan zijn. Mijn hoofddoel is gegevens die er op staan kunnen redden. Heb een site gevonden, die is duur en ik weet niet of die betrouwbaar is. www.fotodokter.nl P.S ik ben dus TristanSchaaf, maar geen idee hoe ik via me twitter account moet inloggen (vraag is gesteld door twitter) Toegevoegd na 12 uur: Kaartje wordt voornamelijk in mobiele telefoon gestopt. (trouwens nog een vraag, iemand enig idee hoe ik kan inloggen op me twitter account hier waardoor ik gewoon weer de "eigenaar" van deze vraag ben?)

Pak een wattenstaafje en pure alcohol. Maak de contacten eens schoon. Waar wordt die kaart in gestopt?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100