wat is de langste naam voor een jongen of een meisje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat dit de langste is..... Brhat Pada Somdetch Brhat Paramuru Raja Maha Chakri Parama Nanda Narindrada Vivadhanavamsa Padmabangsa Dhiraja Rama Adipati Budina Vijitindra Varumadama Paramanadha Bupati Brhat Buddha Yodfa Chulalankarana. Beter bekend als Rama (voormalige koning Thailand) De huidige koning van Thailand heeft ook een hele lange naam.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Rama_I

Antwoord: De langste voornaam ter wereld in een geboorteakte vermeld is; Rhoshandiatelly-neshiaunneveshenk Koyaanfsquatsiuty Toegevoegd na 14 minuten: De langste naam in een geboorteakteregister bestaat uit 49 letters en daarbij nog een streepje en een spatie. Deze naam staat in Amerika geregistreerd sinds 12 september 1984. Het is een meisje genaamd 'Rhoshandiatelly-neshiaunneveshenk Koyaanfsquatsiuty Williams'. Eigenlijk wou haar vader een naam van 100 karakters, echter werd dit niet toegestaan.

Bronnen:
http://mens-en-maatschappij.kwero.nl/socia...

Zeg maar een normale Nederlandse naam zonder samenstellingen of iets dergelijks? Dan denk ik dat Maximiliaan in de buurt komt.

Bij mij zat vroeger een meisje in de klas die heette: Annemarie-Antoinette. En haar ouders wilden dat haar naam voluit uitgesproken werd. Ik vond het nogal een mond vol, elke keer.

Ik denk dat je met Roderick Jan Peter ook een heel eind komt (had er op mijn middelbare school één in de klas zitten).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100