Heeft iemand een tip voor super super super droog haar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een week niet douchen en ook niet bivakeren in de regen.

Je hebt droog haar? Of je wilt ervan af? Als je ervan af wilt, één keer per week olie in je haar, maar dan ook echt zo inmasseren dat het intrekt in je hoofdhuid. Pas wassen na ongeveer 5 uur.

Gebruik pure aloe vera olie,elke dag een klein beetje! In één woord geweldig. Ik gebruik het al jaren. Verkrijgbaar in een toko met oa surinaamse producten. Succes

Je haar niet al te vaak wassen en als je het wast neem dan iederedag shampoo gooi de helft van de fles over in een andere fles vul de fles aan met water en en was daar je haar mee hoe dit een paar weken vol en je zal zien dat het haar veranderd. Neem bijv Palmolive ieder dag shampoo goed koop en het werkt fantastisch . Je haar is toch een kostbaar bezit en als je een dure wollen trui was met die shampoo blijft hij ook heel mooi waarom jouw haar dan niet. probeer het maar.

Niet meer dan 1x per week je haar wassen en nooit met een föhn drogen. Was met een olijfolieshampoo en gebruik om de week een haarmasker van iets verwarmde pure amandelolie. Wikkel folie om je hoofd en laat het een paar uur intrekken. Goed uitwassen, want het is vettig. Je haar gaat glanzen en pluist niet meer. Bovendien is het heel goed voor je hoofdhuid.

Tegen droog haar: koop een goeie conditioner. Ik heb zelf ook best wel droog haar, ik gebruik conditioner van L'oreal, werkt goed! En om droog haar te krijgen... Geen idee waarom je dat zou willen. Maar inderdaad je haar heel lang niet wassen en als het regent je haar goed afdekken, zodat het niet nat wordt :P

droog haar komt van binnen uit. olie, conditioner en af en toe een haarmasker werken super goed om het haar van buiten af te beschermen. deze dingen regelmatig gebruiken in combinatie met niet te vaak wassen, niet te vaak fohnen en je haar niet kammen als het nat is, en dan ben je al een eind op weg. maar als je echt heel erg droog haar hebt (en misschien ook snel scheurende nagels?) heb je vaak een tekort aan vitamine b5 en silicium. dit kan je makkelijk aanvullen met andere voeding (bijvoorbeeld meer champignons eten) of door het te slikken. bij de drogist zijn allerlei potjes tabletten voor gezonder haar te verkrijgen, allemaal op basis van silicium. zie bron! succes..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100