waarom hoeven alleen mensen hun kont af te vegen.

Dit stond in de Quote 500 van een jaar geleden maar ben deze kwijt

Weet jij het antwoord?

/2500

mensen zijn niet de enige apen doen het ook. Zie link hieronder ;-)

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/vegen-apen-...

Waarschijnlijk omdat we te veel ongezonde dingen eten, en daardoor geen mooie drollen meer draaien. Eet een week veel vezels en groenten en je zal zien dat je dan iedere dag een 'Glory Wipe' hebt.

Wie gezond is hoeft geen wc papier te gebruiken. De drol breekt af en trekt zich netjes terug in de endeldarm. Het is zelf zo dat eventuele restanten ( sorry het moet nu eenmaal) door bacteriën worden verwijderd en geen vieze geur achterlaten. Ik kan geen bron geven. Ik heb dit een keer gehoord/gelezen. Geloof me op mijn blauwe ogen,

Natuurlijk ook nog zo: wij mensen kunnen niet met onze mond bij onze kont, en al konden we dat wel, wij vinden het een beetje onsmakelijk om die kont schoon te likken. Er zijn genoeg dieren die hun kont wassen met hun tong.

Geef een hond eens een week lang een Big Mac. Aan het einde van de week is zijn achterwerk een tintje bruiner. Of eet zelf eens een week lang honde brokken. :)

In principe heb je geen wc-papier nodig, maar dan moet je juist zitten, en de juiste dingen eten. Maar onze kat wil zich nog wel eens op onsmakelijke plekken wassen, zo af en toe. Wellicht omdat ze geen vochtige doekjes voor katten verkopen ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100