Pas een kitten van 3weken,maar de oudere poes van 1jaar en half Blaast!? Wat nu?

heeft sinds gisteren een klein lief katje van amper 3weken gekregen!! Maar heeft een klein probleempje,namelijk dat we ook nog onze andere poes van een Jaar en half hebben,hoe moeten wij dit doen,dat ze elkaar aanvaarden?? Want onze grote poes blaast enorm fel! :S

Toegevoegd na 24 minuten:
Hij is natuurlijk vondeling gelegd,en mama is gestorven =( Dus we hebben hem wel gered!! Wat kunnen we nu het beste doen met dat klein prutske ?

Weet jij het antwoord?

/2500

hoe is het in godsnaam mogelijk dat je een kitten met 3 weken van de moeder haalt pure dierenmishandeling Toegevoegd na 2 minuten: en wat je nu moet doen is heel vlug met je kitten naar de moeder en nog een week 5 daar laten zodat je kitten ook de mogelijkheid heeft op een gezond bestaan Toegevoegd na 25 minuten: na je reactie dat het een vondeling is ga zsm met je kitten naar een dierenarts en vraag wat voor voeding je je kitten moet geven en laat hem niet te dicht in de buurt van je andere katten daar hij waarschijnlijk niet alle entingen gehad heeft en zeer ziek kan worden als je andere katten iets bij zich dragen waar hij nog niet voor geent is ps en de volgende keer even vermelden in de vraag dat het om een vondeling gaat dat voorkomt een hoop misverstand

Laat ze gewoon bij elkaar. De natuur lost dat netjes op. Jouw grote poes zal de kleine niets doen, maar wil even heel duidelijk maken wie de dienst uitmaakt in jullie gezin als het om poezen gaat. "Wie denkt dat kleintje wel te zijn ?" De kleine zal zich heel snel gewonnen geven en de grote zal de kleine met rust laten. Probeer maar uit; ze maakt dat kleintje echt niet af hoor. Over een paar weken spelen ze volop met elkaar.

Ik neem aan dat je nu 3 weken een kitten hebt en niet een kitten van 3 weken, Ze zullen even aan elkaar moeten wennen ook al lijkt dat in het begin niet te lukken katten zijn best sociale dieren. En een kitten weet wel hoe hij zich moet gedragen dat heeft hij geleerd van zijn moeder broertjes en zusjes en zit ook in zijn gene.

tja sommige mensen willen van hun kitten af of pup en dan is het tog maar weer goed dat er dan mensen zijn die zon beestje onder hun hoede nemen, maar goed... laat ze niet te lang bij elkaar en alleen onder toezicht. het kittentje ken de taal nog niet, dus blaast jouw kat wel, maar snappen zal ze het niet, dus jij moet goed opletten. ff laten wennen en weer foetsie met de kitten en bouw dit langzaam op zodat de kitten de taal gaat leren. succes hoor.

bij een "normale" kitten zou ik zeggen: komt vanzelf goed. Maar omdat hij nog wel heel, heel erg klein is, en hij eigenlijk nog bij zn moeder had moeten zitten denk ik dat je toch even de rol van de moeder moet overnemen en het ukkie nog moet beschermen en verzorgen. zo moet je ook t beestje schoonhouden en zn buikje masseren na het eten. enz. Dus hou de grote kat er nog even bij weg, tot ie iets groter is (6-7 weken) en klaar is voor de grote wereld... succes!! Toegevoegd na 29 minuten: zie uitleg reaktie...

ga vanmorgen nog naar de dierenarts, en haal kmr kittenmelk; het kleintje moet nog geflest worden. neem verder contact op met de plaatselijke dierenbescherming en het asiel: die hebben vaak gastgezinnen waar kleintjes worden grootgebracht. het zou voor jouw kleintje veruit het beste zijn als hij of zij samen met andere kleintjes in deskundige handen op kan groeien. het is heel verleidelijk zelf voor het kleintje te zorgen, maar besef dat je aanstuurt op gedragsproblemen op latere leeftijd. wat betreft de andere kat: ik neem aan dat je de kleine in een bench hebt? dan zal de ander hem niet veel kwaad kunnen doen, en hij zal vanzelf bijtrekken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100