hoe maak je snel je haar droog

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

fohnen en met een handdoek je haar drogen

door goed af te drogen en daarna te fohnen.

met een fohn

Fohnen, droogkap of afdrogen en in de wind naar buiten.

Door buiten te gaan staan wanneer het erg hard waait.

Zo'n handdoek om je haar doen en dan draaien, dat werkt heel goed, ik heb zelf heel dik haar en ik doe dat altijd (je hoeft er natuurlijk niet uren mee rond te lopen)

Toen ik nog lang haar had en in mijn jonge jaren zat, stapte ik altijd op de brommer met nat haar, draaide het gas open en met een gangetje van zo'n zeventig km/uur was het zo droog. Je hoefde destijds nog geen helm te dragen. :-) Later, toen ik geen brommer meer reed, gebruikte ik de truc met de handdoek die je dan als een soort tulband om je haar draait. Je moet dan wel even weten hoe je dat precies moet doen.

Ik stap 's morgens in de auto, zet de blower op de hoogste stand en op hete lucht en richt de straal op mijn haar. Als ik op mijn werk parkeer (kwartier rijden) nog even een borstel erdoor en klaar!

Kort haar droogt sneller. Dan is een paar keer met de handdoek er doorheen raggen al voldoende. En door in ieder geval na het wassen geen cremespoeling o.i.d. te gebruiken scheelt dit veel föhn tijd. Het droogt trager met dat spul in je haar.

Bronnen:
eigen ervaring.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100