Wat kan je allemaal doen met een baby-billen-doekje?

Ben er achter gekomen dat je even snel je schoenen kan opglimmen als je vergeten bent ze te poetsen. Door de olie in het doekje blijven ze een paar uur glanzend.

Je kan er niet je TV of zonnebril mee schoonmaken, krijg je mooie strepen.

Maar wat kan je nog meer met baby-billen-doekjes?

Behalve dan natuurlijk waar ze oorspronkelijk voor gemaakt zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pen of (water)verf zo goed als uit je kleding krijgen. daarna in de was en het gaat er sneller uit. Je zonnebril ermee schoonmaken kan wel maar daarna even nawrijven met een droge doek. je neus mee snuiten, als je erg verkouden bent en je neus is schraal is het erg fijn voor je huid.

Ik gebruik ze als make-up remover doekjes, veel goedkoper dan die speciale doekjes daarvoor

Klinkt vreemd maar het werkt wel: ik wrijf er mijn geklakte meubels mee in.. ruikt veel lekkerder dan sommige soorten meubel olie en werkt precies zo!

Dashboard van je auto wordt hiermee behoorlijk schoon.

Ik bedenk me net dat ik de keuken er ook mee schoon kan maken!!. De afzuigkap, of boven op de kastjes komt altijd een vetlaagje, die krijg je er alleen maar af als je poetste met een borstel en een sopje. Dit heb ik al enkele jaren vervangen door het vet te verwijderen met vet (slaolie) even vegen en het is schoon. Daar kan ik natuurlijk ook de babie doekjes voor gebruiken.. Zo zie je maar dat ideeën ter plaatsen geboren worden.

Wij hebben al ruim 6 jaar geen kinderen meer in de luiers, maar de babydoekjes zijn nooit uit ons huishouden verdwenen (al zin het er wel beduidend minder). Het zijn uitstekende vlekkendoekjes, ik kan er prima mijn wandmeubel mee afstoffen dat er meteen prachtig van gaat glimmen, ik krijg er make-upvlekken mee van alle mogelijke oppervlakken (en jonge dametjes smeren hun make-up werkelijk óveral als je even niet oplet), kleine ongelukjes waar droog papier niet volstaat, het hele toilet (niet doorspoelen !), affijn, eigenlijk zijn het mijn natte schoonmaakdoekjes maar dan veel goedkoper. Wel met mae gebruiken ; voor grotere klussen pak ik gewoon een sopdoekje. Ook in de auto trouwens superhandig voor vieze handen en toeten (en dashboards en bevingerde stoelen). Toegevoegd na 1 minuut: Trouwens, toen ik nog WEL kinderen in de luiers had gebruikte ik voor het verschonen meer washandjes dan billendoekjes ; die waren altijd op :lol:.

Poets er absoluut de binnenkant van je vissenkom mee want dan gaan ze dood. Verder kun je er alles mee schoonmaken. Ideaal op vakantie in de auto, vooral met kinderen, van elke leeftijd.

Ik doe er de oren van één van mijn cavia´s mee omdat zij ze zelf niet meer schoonmaakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100