Welk stemgedrag is toegestaan en wanneer wordt je het stemmen ontnomen op goeievraag.nl?

Het zou toch wel handig zijn om te weten wanneer je in de fout gaat en wanneer niet... Als er regels zijn, dan moeten die openbaar worden gemaakt, anders kan iemand zich er niet aan houden en er ook niet tegen zondigen... Graag antwoord...

Er is geen enkele moderator die hier op antwoordt... Hebben we dat allemaal opgemerkt...
Ze moeten wel spreekverbod opgelegd gekregen hebben bij de aanstelling...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja man ik snap het ook niet helemaal, had een keer jou antwoord als beste gekozen en nu ik achteraf terug kijk naar de vraag zie ik dat ie gewoon gesloten is zonder beste antwoord. die mods spacen em af en toe te hard...... Toegevoegd op 15-05-2009 18:41:23 sommige dan andere kunnen die verantwoordelijkheid wel weer dragen.

Ik heb dit al eens gezegd: Antwoorden die mij niet bevallen die 'min' ik. Antwoorden die ik respecteer die 'plus' ik. Antwoorden die ik niet weet daar doe ik niks bij.

ja dat klopt daarover staat niets in de richtlijnen... maar als je er mee in overtreding bent gegaan, terwijl je het niet wist, wordt het recht om te stemmen je ontnomen, zonder dat men doorgeeft wat je fout hebt gedaan... daar kom je pas achter dmv een contactformulier... ik mag op dit moment ook niet stemmen... pas volgende week weer...

Ga jij even controleren of ik de + of - die ik je geef zijn toegestaan. Wat is dit nou weer voor rare vraag. Stel je deze vraag omdat je vaak duimpjes omlaag krijgt? Dan denk ik omdat het komt dat je onzinnige antwoorden geeft. Volgens mij is er trouwens een contact knop om geschillen met mods te bespreken. Toegevoegd op 15-05-2009 16:50:20 Ze ontnemen trouwens je stemrecht als de mods denken dat je meerdere accounts hebt en op jezelf stemt om jezelf punten te geven.

Als je meerdere accounts heb zoals ik net ergens lees en je zit op jezelf te stemmen......hoe zielig kan je zijn om zoiets te verzinnen zeg. Gewoon de punten van de accounts ontnemen dan zou ik zeggen, dan kappen ze wel met dit soort ongein.

Misschien is dat wel bewust om eventuele gericht fout gebruik tegen te gaan? Misschien is het wel goed om een extra button toe te voegen met {geen goede vraag}? Toegevoegd op 15-05-2009 19:51:32 O ja, en als er een vermoeden bestaat dat een vraag dient om elkaar bewust punten toe te spelen dan doen ze dat toch? Volgens de richtlijnen wel tenminste. Toegevoegd op 15-05-2009 19:54:31 Ik zie namelijk wel eens dat een beste antwoord helemaal niet correct is. Er zullen wel mensen zijn die dat melden. Ik denk dat het daarop gebaseerd is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100