Wat is een mooie plek om iemand voor het eerst te zoenen?

à la kussen > kan ruimtelijke plek zijn maar ook op het lijf

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De mooiste plek is waar je gevoel het aangeeft. De leukste is gewoon op het zebrapd midden Amsterdam.

aan zee

Op een warme zomeravond,onder het lommerrijke loof ener boom en dan op de mond.

In een botsautootje.

Aan de zee. Als de zon juist ondergaat.

In een donkere bios tijdens een romantische film.

Lichamelijk is op de mond het beste, en als het goed is maakt het niet uit waar je bent, de wereld om je heen verdwijnt toch.

in je nek..net achter je oor.. bij zonsondergang bij de vijver in het park,onder een boom.. (niet iedereen woont aan zee) Toegevoegd na 2 minuten: tijdens de omhelzing geef je de kus in de nek en dan..kijk je elkaar aan en volgt de hartstochtelijke zoen op de mond

in het fietsenhok op school

aan zee, als je net even hebt gewandeld en julle gaan even liggen (om te rusten) of op een speelplaats op de twee schommels vind ik ook grappig mond lijkt mij het veiligst voor de eerst keer.

Iemand voor het eerst zoenen, wordt bepaald door je gevoel van verliefdheid, dat gevoel geeft het juiste moment aan, de plaats is onbelangrijk, de plaats van het lijf is natuurlijk de mond, als dit moment is aangebroken, vergeet je al je voornemens hoe en waar het te doen en ook alle antwoorden van g.v. Er is dan alleen nog maar het moment, zelfs de rest van de wereld bestaat even niet meer.

Ergens in de natuur en op de mond.

In een zonnebloemenveld.

bij de ex van een van jullie

Iedereen geeft hier hele rustige plekjes aan. Maar mij lijkt het juist nog veel mooier om het op de middenstip te doen van een vol stadion met 100.000 man. Toegevoegd na 1 minuut: Maar als je een persoonlijk advies vroeg (iets realistisch dus), zou ik één van bovenstaande uitkiezen haha.

In de kerk is mijn favoriet!

In het bos als het donker is.

aan bv als het s avonds is grachten die je dan een hele overzicht geven van alles daar maar dan met avondlicht en lampjes. echt heel romantisch.

Als je eindelijk alleen bent met z`n tweeën en dan maakt het niet uit waar dat is. Echt niet! Elk plekje van je lichaam kan lekker zijn, al zijn het je vingers. Als de geur, de sfeer en het gevoel maar goed is!

op de lippen?

Onder water is pas echt speciaal.......!

In een kano. Heel voorzichtig anders val je om..........

Boven op een berg bij zonsondergang

Ik denk dat het niet echt gaat over WAAR het gebeurd maar met WIE je het doet... Al sta je op de Eiffeltoren, als je het niet doet met iemand die je echt leuk vind, voel je geen vlinders in je buik!

in een speeltuintje

In de vrieskou buiten wanneer het sneeuw in de schemering..

Onder de Tatay Waterfall vlak bij Koh Kong in de jungle van Cambodja. Was niet mijn eerste zoen maar wel een van de mooiste momenten uit mijn leven...

In het steegje bij de achterdeur in het donker. Onhandig en hopende dat je ouders maar niet wakker zullen worden... Op dat moment lijkt het niet veel voor te stellen, maar je zult het nooit vergeten!

Boven op het dak, dan kan je je liefde gelijk van de daken schreeuwen. ;-))

Op de Winsumer Beestenmarkt. Dan kunnen de dieren dat ook aanschouwen. En andere mensen vinden dat vast ook leuk op te zien.

Het maakt niet uit op welke plek je iemand voor het eerst zoent, of je eigen eerste zoen krijgt. Het gaat erom dat je van diegene houd en dat je je er goed bij voelt.

laat het gewoon in je opborrelen als je voelt 'NU" en doe het dan zonder schroom....! het zal altijd de goede plaats zijn gelijk waar en gelijk op welk lichaamsdeel je begint met zoenen. (al zou ik niet adviseren om uit pure passie meteen je tong tot achterin de keel van je geliefde te steken natuurlijk...hou het wat spannend en subtiel)

In de Efteling... liefst winter Efteling en dan 's avonds... als het donker is en al die lichtjes aan zijn... ;) succes

Bij m'n ex in bed, is mij goed bevallen.

Op het strand na een broodje met 3 stukke knoflook

Op het podium in een lege schouwburg.

Elke plek is mooi waar het goed voelt.

op een neutrale plek anders wordt de bedoeling misschien verkeerd opgevat

op een strand bij zonsondergang

Warme zomerdag op een strand waar je alleen/zo goed als alleen bent.

In de darkroom, want dan zie je het gezicht tijdens de reactie ook niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100