wat is een leuk en niet al te druk pretpark

en waar ligt dat pretpark dan en niet in het buitenland

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kernie’s Familiepark – Plezier voor het hele gezin! Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem/Nijmegen is hét ideale uitstapje voor het hele gezin. Het park biedt meer dan 40 verschillende attracties waaronder, een achtbaan, een wildwaterbaan, een zweefmolen en nog veel meer. Kernie’s Familiepark biedt all-in pret voor families met kinderen in de leeftijd van 3 t/m12 jaar. Het bijzondere aan Kernie’s Familiepark is dat de attracties, frietjes, ijs en frisdrank, koffie en thee ONBEPERKT bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Ook het parkeren is gratis. Ook bij slecht weer valt er genoeg te beleven in Kernie’s Familiepark. In Kernie’s Jungletown kunnen de kinderen in een nagebouwd Junglelandschap de hele dag overdekt ravotten. In het “Brüter Museum” is een leerzame expositie over de voormalige, nooit in werking gestelde kerncentrale te zien. Hier wordt op een eenvoudige en speelse wijze de werking van atoom tot stroom uitgelegd.

Toverland in Sevenum. Grotendeels overdekt, met veel attracties die leuk zijn voor kleine kinderen maar ook een paar knettersnelle achtbanen voor het grotere spul. Troy is naar mijn mening de allergaafste houten achtbaan die er is.

Wij gaan wel eens naar Drouwenerzand. Je betaald daar 11.50 en voor de rest is alles gratis. (ook eten en drinken) Het ligt grofweg tussen Assen en Emmen. Tja en de drukte....... soms druk soms niet.

Bronnen:
http://www.drouwenerzand.nl/

Je zou naar duinrell kunnen gaan,daar is het ook niet altijd zo te druk,als je meer over wilt weten ga dan naar www.duinrell.nl. ik hoop ook nog voor je dat je een pretpark zal vinden.

Walibi world tijdens de week! dan lopen er maar een paar mensen door het park! Ik was er een keer door de week en kon iets van 9 keer blijven zitten in de Goliath met mijn zus!!!!!

lineushof in bennebroek

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100