Voor een evenement wil ik voor een paar uur 2 pinguïns huren, waar kan dit?

Ik organiseer een evenement voor me stage en we hebben pinguïns nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan kun je beter naar een kostuum verhuur gaan om pinguinpakken te huren en daar mensen in te zetten. (of neem pinguins minder serieus: Huur mensen in een driedelig pak in, die worden hier op de werkvloer ook wel eens pinguins genoemd). Er zal geen enkele dierentuin in Nederland mee willen werken door hun vogels in de stress te jagen om even een evenement op te leuken.

Dat kan nergens; vraag maar aan de dierenbescherming.

Ik weet niet zeker of ze ook pinguins verhuren, maar het bedrijf uit de link hieronder verhuurt wel circusdieren, waar nodig met begeleiding. Je kunt ze eens opbellen (numer staat op site), hebben ze geen pinguins dan kun je misschien eens vragen of het gebruikelijk is dat pinguins verhuurd worden binnen deze branche, zo ja, dan kun je ze misschien vragen wie dat dan doet.

Bronnen:
http://www.boltini.nl/circusdieren.html

Als e van nep mogen zijn, kan je slagharen eens proberen, die hebben een assortimenten pinguïns in hun zwembad, wie weet mag je ze lenen.

VOILA!!!

Huur een smoking en zet je voeten naar buiten.

Volgens mij mag dit ook niet eens. Ik heb wel meegemaakt dat het op een groot evenement gebeurde, maar daar waren ook echt goede maatregelen getroffen voor het leefklimaat van de pinguïn. Maar ik vrees dat het voor een evenement voor stage niet rendabel is. Ik denk dat er een groot kostenplaatje aanzit. Als je het leefklimaat niet kunt namaken denk ik dat je opgepakt kunt worden voor dierenmishandeling. En ook nog het punt dat geen enkele dierentuin zomaar een dier wilt uitlenen/verhuren. Voor een dier geeft dit zoveel stress, dat het diertje daar zelfs aan kan sterven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100