Zouden Prins Willem Alexander en Prinses Maxima bewust de namen van hun dochters met een ''A'' laten beginnen alledrie..en waarom?

Wat is de achterliggende gedachte behalve dan dat het makkelijk is en dat ze het gewoon zo hebben gekozen, of kan er een achterliggende gedachte achter zitten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Prins WA heeft zelf gezegd (bij de laatste geboorte) dat ze voor de triple a rating gingen... dus denk het wel ja. Wordt wel lastig als er post komt ten name van Prinses A. van oranje nassau enz enz Dat kunnen er 2 zijn... kom daar maar eens achter ;-)

Ik denk dat het toeval is.

Er is een groot namenboek waar namen in staan waar je uit kan kiezen. Als je bij de A al de juiste gevonden hebt, waarom verder zoeken? Zo heb ik er voor gekozen Architect te worden...

Zou het iets te maken kunnen hebben met de letters ' AA" in zijn kenteken?

Ja, volgens mij houdt Willem Alexander wel van dit soort zaken. Hij heeft dat zelf min of meer gezegd (inderdaad Triple-A) en hun 'mooie' trouwdatum 2.2.2002 zal ook wel geen toeval zijn.

Natuurlijk Triple A...

misschien heeft WA gewoon niet zo'n best geheugen... de trouwdatum moest ook vooral gemakkelijk te onthouden zijn... als hij nu zijn dochters wil roepen voor het eten hoeft hij alleen nog maar te onthouden dat ze met een A beginnen...hoeft ie niet het hele alfabet door te spitten

ze gaan alleen voor A merken