Hoe vaak overlijd iemand alsnog aan kanker na schoonverklaard te zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk bedoel je te vragen hoeveel mensen alsnog aan kanker overlijden nadat zij schoonverklaard zijn. (iedereen overlijdt namelijk maar 1 keer). Men houdt vaak aan, dat als de kanker 5 jaar weg blijft, de kans op opnieuw kanker, net zo groot is als bij mensen die nooit kanker hebben gehad. De kans op genezing van kanker, groeit elk jaar nog. Mogelijk kun je hierover wat meer en betere informatie krijgen bij het KWF of misschien zelfs wel bij het CBS (Centraal Bureau v.d Statistiek). Het hangt er ook veel vanaf welke kanker iemand heeft en waar het zich bevindt.

Alweer een vraag over een treurig onderwerp. Mensen gaan allemaal dood. De een vroeger en de ander later. Na een kankerbehandeling is alle tijd, geschonken tijd.

Mijn man heeft o.a. blaaskanker. Hij is inmiddels drie keer geopereerd. Iedere keer hebben ze de boel schoongemaakt en daarna kreeg hij chemospoelingen. Nu hopen we maar dat het wel weg blijft. Maar dat weet je nooit. Life is a bitch! En je gaat er dood aan, aan het leven.

dat hangt van heleboel factoren af en vooral van het soort kanker . begin eens hier te kijken want het onderwerp is te complex om zo een twee drie een pasklaar antwoord te geven.

Bronnen:
http://www.kwfkankerbestrijding.nl/index.j...
http://www.wcrf-nl.org/onderzoek/feitenenc...

Kanker is een vreselijke aandoening, die niet makkelijk te genezen is. Ondanks dat de artsen een patient gezond verklaren (schoon verklaren) blijft de kans dat er toch nog kankercellen in het lichaam blijven. Deze gaan dan een nieuw en sterker leven opbouwen, waardoor de patient na verloop van tijd terug ziek wordt. Meestal is deze ziekte moeilijker te behandelen dan de eerste keer. Maar om op je vraag terug te komen, daar kan niemand op antwoorden. Maar de kans dat iemand 100% geneest van deze (kwaadaardige) ziekte, is nagenoeg onbestaande.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100