Weet iemand hoe je slag in je haar moet krijgen??

Ik heb stijl haar.

Toegevoegd na 3 minuten:
Het mag niet duur worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

s'avonds je haren beetje vochtig maken en dan een stuk of 10 vlechtjes maken in je haar en s'morgens eruit halen... slag in je haar

Dat kan met een krultang. Krultangen zijn niet zo duur meer tegenwoordig.

Bronnen:
http://www.wehkamp.nl/fit-mooi/haarverzorg...

Inderdaad door vlechtjes te zetten of een krultang. Je kunt ook een setje papilotten of warmwater rollers kopen (bv bij kijkshop). Papilotten draai je 's avonds voor het slapengaan in licht vochtig haar en 's morgens heb je een mooie bos krullen. warm water rollers warm je op in het bakje waar ze in staan, half uurtje in je haar laten zitten en klaar. Mocht je voor de vlechtjes gaan: vergeet dan niet het onderste lokje dubbel te vouwen in je elastiekje,anders heb je mooie golfjes behalve de laatste 5 cm, dat ziet er niet mooi uit.

Stijltang, dit werkt het beste en snelste. Boven in het haar vast pakken en draaiend naar beneden.. Kost bij blokker 15 euro

Ik heb ook stijl haar en doe er altijd schuimgel in. Direkt na het wassen droog ik mijn haar een beetje, doe de schuim erin en ga dan slagen kneden. Zo laat ik het drogen, het haar wordt eerst hard, en pas als het helemaal droog is haal ik de borstel erdoor. Resultaat veel slag.

goedkoop = wc rollen sparen, schuim in je (pas gewassen, maar gedroogd) haar en dan haar erom rollen. laten drogen, niet uitkammen, beetje met de handen.

Een hele goedkope oplossing die bij mij wel werkt: Meteen na het wassen je hoofd op de kop houden, handdoek er omheen, tulbandje maken en in de handdoek laten opdrogen.. Het kost wat tijd, want het droogt langzaam, maar het gevolg is een natuurlijke slag.

dat hangt mede af van je haar: is de doorsnede rond of ovaal. Bij rond: dan kunnen de krultang, papillotlen, vlechtjes etc zin hebben. Maar bij ovaal, dan heb je zogenaamd "bandhaar" en dat laat zich niet modelleren in krullen of slagen. Een haarspecialist kan het voor je bepalen (niet iedere kapster) en grofweg kan je het ook voelen: als je een haar tussen je vingers laat glijden en je voelt telkens knikjes dan heb je waarschijnlijk dat band- of linthaar.

Bronnen:
eigen pech bij kapper

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100