Ik 32 heb twee keer seks gehad in mijn leven, wil geen relatie maar wil wel heel graag lichamelijk contact en heb behoefte aan een vrouw.

Ik ben wel bang dat ik allerlei enge ziekten op kan lopen aangezien ik zelf nooit ben vreemdgegaan en ook nooit naar de hoeren ben gegaan. Ik leef heel gezond, rook en drink niet. Wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voorbehoedsmiddelen gebruiken lijkt mij een zinnig begin.

Zolang jij een condoom om doet ben je voor 99% veilig als dat niet goed genoeg voor je is moet je haar eerst even laten testen. Maar ja dit kan wel een beetje de pret bedrukken.

Als jij geen relatie wil denk ik toch dat naar de hoeren gaan je beste optie is, als je hier de nodige voorzorgsmaatregelen neemt kan je weinig gebeuren. Dus niet een of ander Oostblok crackhoertje oppikken achter het station, maar ga gewoon naar een betrouwbaar bordeel.

Beste manier om leuk contact met een vrouw te krijgen, waarbij ook lichamelijk contact mogelijk is, is toch om je open te stellen voor een relatie en op zoek te gaan naar een leuk vriendinnetje, dat bij je past. als je echter uitstraalt, dat je geen behoefte aan een relatie hebt, met een vrouw, dan is het ook wel erg moeilijk, om het te krijgen. Je hoeft bij een relatie echt niet meteen te trouwen of te gaan samenwonen, dus wat is er mis met het hebben van een relatie?

Er zijn natuurlijk diverse dating sites voor dat soort doeleinden. Ik las dat je Asperger hebt. Al eens gedacht aan een relatie met iemand die ook Asperger heeft?

Als je geen relatie hebt, ga je ook niet vreemd, al ga je elke dag met een ander naar bed. Maar ik adviseer je toch, áls je met een vrouw naar bed gaat, om jouw Sjakie een regenjas aan te trekken.

er zijn relatie sites (dating sites) met vrouwen die die daar ook behoefte aan hebben Toegevoegd na 8 minuten: je zou je daar kunnen inschrijven

Als je naar een bordeel gaan, even sex en snel weer weg, te onpersoonlijk vindt, kan je ook kijken naar een escortservice. Dan kan je ook haar mee uit nemen, bijvoorbeeld samen uit eten gaan voor je sex hebt, dat voelt toch iets gezelliger en romantischer kan ik me voorstellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100