moet je de waarheid spreken op twitter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee hoor, dat mag je helemaal zelf weten, Je loopt natuurlijk wel het risico niet meer serieus genomen te worden als je leugens gaat verspreiden en in het ergste geval kan iemand je aanklagen wegens laster of smaad.

Welnee. Ik vraag mij sws wat er leuk is aan twitter, als je zelf niet een 'sausje' toevoegt. Laat mij alleen niet handig als je glashard-liegt, maar dat ff terzijde.

Je moet natuurlijk niets. Maar is voor je volgers wel prettiger. Nico Dijkshoorn een bekende dichter (oa de wereld draait door) Hij heeft een aantal dagen van alles en nog wat gedroppeerd wat hij gedaan had in die dagen. Al zijn volgers geloofden dan maar er was helemaal niet van waar. Hij zat gewoon rustig thuis op zijn zolder kamertje

Nee, wie gaat je controleren. Check de algemene voorwaarden maar hoor, daar staat echt niet: Gebruiker mag volgens artikel 6 niet liegen.

Nee, geldt voor dit soort programma's.

Ik vind dat je altijd de waarheid moet spreken. Eerlijkheid duurt het langst.

Moeten niet, maar waarom zou je op een dergelijk medium gaan liegen. Als je niets te melden hebt wat interessant genoeg is.. Dan kan je gewoon even niets twitteren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100