De dvd is in goede staat en komt uit een rookvrij huis.... waar slaat dit op?

Ik zag deze tekst staan bij iemand die een dvd te koop zet op marktplaats.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja.. beetje ver gezocht. Niet echt een argument waar ik als koper aan gedacht zou hebben. Ik vind het, ondanks ook ik een DVD zonder nicotinestank zou willen hebben, nergens op slaan.

Dit betekend dat die dvd-speler die hij aanbiedt niet stinkt naar rook.

Dat hij dat niet helemaal vergeeld enzo is denk ik. Toegevoegd op 05-05-2009 21:57:26 DVD-Speler neem ik aan dan.

de lucht van nicotine en sigarette dringt diep door in de neuzen van een niet roker. ik ruik het ook als ik mijn dvd's heb uitgeleend aan een roker. gaat het om de dvd speler dan bedoelen ze te zeggen dat hij dus niet stinkt en weinig met stoffen in aanraking is geweest. (een huis waar gerookt word is veel meer stof) gr

Waarschijnlijk heeft hij vroeger gerookt en wil hij laten zien dat hij echt rookvrij is geen stof, as of geur op deze DVD speler. Dit komt omdat mensen die niet roken vaak heel agressief reageren op dingen die ruiken naar rook.

De beste man/vrouw wil de dvd extra promoten of is er erg trots op dat hij/zij met roken gestopt is danwel is het iemand die alles wat met roken te maken heeft verafschuwt. Uiteindelijk prijs je iets aan vanuit je eigen visie.

De rook aanslag hecht zich vast op de laserlens en is niet te verwijderen. In een huis waar gerookt wordt zal de laserlens (of speler) dus eerder aan vervanging toe zijn dan in een rookvrij huis. Versterkers met krakende (volume) knoppen zijn meestal ook in een rokershuis gestationeerd geweest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100