Kan een kitten eenzaam worden?

Mijn kat heeft 12 weken geleden 2 kittens gekregen en nu is er 1 weggegeven door mijn ouders nu ben ik bang dat de andere kitten eenzaam wordt kan dat gebeuren?

en ik vind het echt heel klote dat die ene weg is want daar had ik een hele goeie band mee dan die wij nog wel hebben dus hoe ga je met dat verdriet om?

Weet jij het antwoord?

/2500

het lijkt me dat jij er meer moeite mee hebt, dan de kitten zelf. katten zijn van oorsprong solitaire wezens. toen ze nog niet gedomesticeerd waren (getemd), leefden ze alleen vanaf het moment dat ze volwassen waren. katten kunnen er dus tegen om alleen te zijn. sterker nog in het wild was het absolute noodzaak. sinds katten getemd zijn is dat niet anders geworden. katten zijn nog steeds loners, die geen andere individuen nodig hebben om hun leven te leiden. als die er wel zijn, zullen ze die alleen maar tolereren in hun territorium. tot slot nog dit. je weet wat ze zeggen: honden hebben een baasje, maar katten hebben knechten.

ja kittens kunnen wel zich eenzaam voelen. Laat weten dat je er ben voor deze kitten, veel tijd met de kitten door brengen. heb zelf ook een 2 kittens waarvan ik er 1 heb weggedaan. Ik merk dat deze veel aandacht vraagt, lekker knuffelen en spellen. Je moet een band met hem opbouwen en kitten vragen veel tijd. Als ze wat ouder zijn, dan zijn ze meer gewend om alleen thuis te zijn en zullen ze minder eenzaam zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100