Welke vragen kan je niet vinden door te googelen?

Het blijkt dat veel vragen die hier gesteld worden ook te vinden zijn door te googelen. Wat ik me echter afvraag is welke vragen je niet kan vinden door te googelen?

Toegevoegd:

Ik bedoel antwoorden op vragen! Oeps.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een vraag die om een mening vraagt.

Ik denk deze vraag

Als het niet op Google staat, bestaat het niet. (knipoog)

hoe ik heet wie ik ben waar ik woon mijn pincode pukcodes sofinummer. wanneer je dood gaat, wat je waard bent. hoe je geheten zou hebben als je van het andere geslacht was. wat je volgend jaar zomer eet op 22 juni. gr

zeer specifieke vragen die alleen binnen een bepaald vakgebied voorkomen

Je bedoelt waarschijnlijk antwoorden? Dat ligt er maar net aan met welk antwoord je genoegen neemt. Zo heb ik diverse productvergelijkingen gedaan op fora waar net zoveel voorstanders als tegenstanders van een product zijn dat je er nog geen steek mee opschiet.

Hoe specialistischer de vraag, hoe moeilijker het is om tussen de vele google-resultaten het juiste antwoord uit te filteren. Dat roept natuurlijk wel de vraag op waarom de antwoorden van de specifieke groep volslagen vreemden op GV wél betrouwbaar zou zijn. Verder gebeurt het wel eens dat iemand door een iets andere woordkeuze geen antwoord kan googlen. Bijvoorbeeld de vraag over 'banker's day'. Google zal niet zelf bedenken dat je 'bank holiday' bedoelt, en dus geen bruikbare resultaten uitspuwen. Een mens kan die link wel leggen en daarmee de vraagsteller verder helpen.

Ik vind via Google geen antwoord op mijn vraag: http://www.goeievraag.nl/vraag/montserrat-heck-gebleven.6896

Er staan hier op GV ook nog verschillende vragen die geen antwoord hebben. Omdat wij allen erg handig zijn met google neem ik aan dat op deze vragen via google geen antwoord te vinden is. Hieronder een paar voorbeelden:

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/gevallen-bl...
http://www.goeievraag.nl/vraag/snorkelen-h...
http://www.goeievraag.nl/vraag/virustotal-...

Waar vind ik www.google.nl?

De vragen over je eigen gevoelens. Die weet je namelijk alleen zelf.

Uit het feit dat bibliotheken veel oude boeken digitaliseren blijkt alleen al dat er veel nog niet op het internet staat. Veel vragen waarvan de antwoorden meer dan twintig jaar terug gezocht moeten worden kun je niet googelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100