Iemand tips voor een supergoedkoop mobieltje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het alleen gaat om de telefoon, zou ik zeggen marktplaats of ebay. Tweedehands heb je goede toestellen voor weinig. Als het ook om een abonnement of prepaid gaat dan is het een heel andere afweging.

Loop bijvoorbeeld eens een Kijkshop of een Mediamarkt binnen. Voor twee of drie tientjes heb je daar een goedwerkend toestel met een prepaidkaartje. Wil je werkelijk goedkoop zijn, koop dan sowieso geen abonnement! Kijkshop heeft ze ook online te bekijken: selecteer wel even de prijs goed, naar oplopend, dan zie je de goedkoopste varianten bovenaan staan. http://www.kijkshop.nl/producten/4842-4849/telecom/prepaid_op-prijs/index.asp Zelfs Mediamarkt heeft goedkope (simlock-vrije) toestelletjes, maar die maakt daar geen reclame mee, maar in de winkel hebben ze er bakken vol van. Zelfs Nokia's van 3 tientjes. Kijk nog even bij www.bellen.com welke provider het best bij jou past. De winkel die toestelletjes verkoopt, verkoopt ook simkaarten. www.simyo.nl ken ik niet, maar schijnt erg goedkoop te zijn. Je kan daar je simkaart kopen, en elders een goedkoop simlock-vrij toestelletje.

Super goedkoop. Voor Euro 20,00 heb je er een. Als het nog goedkoper moet, de meeste mobiele bellers hebben er nog wel een liggen van een vorig abonnement die je waarschijnlijk zo mag hebben. Vraag even rond in je omgeving.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100